Biluthyrning
Donauwörth
Fäll ihop
Tyskland // Donauwörth
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Donauwörth: Sixt biluthyrning online-bokning

Bayern är kanske en av Tysklands mest populära delstater. Här präglas landskapet av gröna kullar och städerna av färgglada hus á la tyrolerstil. Här finns dessutom den mysiga staden Donauwörth. Är du på väg hit? Då kan vi på Sixt varmt rekommendera en hyrbil i Donauwörth. Det finns otaliga fördelar med att köra bil här; dels är vägskicket riktigt bra, dels blir det betydligt enklare att ta dig runt. Dessutom är vår biluthyrning i Donauwörth lätt att hitta. Vi finns i stadens centrala del, alldeles vid floden Donau. Oavsett om du landar på Augsburg flygplats eller anländer med buss, finns vi redo att hjälpa dig. Vi har både moderna personbilar och kombibilar att boka, samt lastbil på begäran.

 
 • Donauwörth

  Sixt Biluthyrning
  Bahnhofstr. 24a
  86609 Donauwörth

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Så här enkelt kan du hyra bil i Donauwörth

Det är otroligt enkelt att hyra bil i Donauwörth eftersom du idag kan reservera en bilgrupp direkt på nätet. Vår hemsida är lättnavigerad och på ett par klick är du redan framme vid bokningen. För att reservera en hyrbil i Donauwörth knappar du först in dina resedatum. Snart kommer du att få upp alla bilar vi har tillgängliga för din resa. När du valt ut en bil som passar kan du applicera några olika tillval. Vi rekommenderar våra kunder att utnyttja den här tjänsten eftersom våra tillval gör bilen bekvämare och smidigare. Du kan exempelvis lägga till en navigator eller en bilbarnstol. Notera att du reserverar ett fordon enligt bilgrupp, inte en bilmodell.

Besök oss när du vill hyra bil i Donauwörth till bra priser

När du kan köra själv blir det betydligt roligare att utforska Donauwörth och hela Bayern. Du kan ta dig mellan mysiga byar och städer på bara någon timme. I närområdet hittar du Ingolstadt, en stad du tar dig till på en timma genom att följa Donau och väg 16. Du kan även besöka ett museum i Donauwörth, Käthe-Kruse-Puppen-Museum. Detta museum kör du till på under tio minuter. Vi på Sixt hoppas att du får en trevlig och bekväm resa i underbara Tyskland. Till vår biluthyrning i Donauwörth är du alltid välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service