Biluthyrning
Düren
Fäll ihop
Tyskland // Düren
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Düren: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Düren, en vacker stad i västra Tyskland. Hos oss på Sixt biluthyrning i Düren är det enkelt att hämta ut en bil som passar just din vistelse. Vi erbjuder bilar inom både ekonomi- och lyxsegmenten. Vi har exempelvis personbilar, kombibilar, lastbilar och minibussar som passar allt från ensamresande till stora turistgrupper. För den som söker en bekväm hyrbil i Düren kan vi rekommendera våra sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar.

 
 • Düren
  Veldener Strasse 1c
  52349 Düren

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.11:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Düren

  Sixt Biluthyrning
  Veldener Strasse 1c
  52349 Düren

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.11:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Med hjälp av Sixt biluthyrning i Düren förenklar du dina bilresor

Vi erbjuder inte bara ett stort utbud av bilar att välja mellan. Genom att använda vår hemsida kan du enkelt hyra en bil i Düren som du sedan utrustar med våra extratjänster. På sidan kan du även filtrera bilarna utefter din ålder. Våra åldersgränser för att hyra en bil i Düren sträcker sig från 18 upp till 25 år. Ett tips om du vill kunna utforska de närliggande storstäderna och sevärdheterna är att lägga till en GPS och eventuellt även registrera en extra förare. Tyvärr kan vi inte garantera enskilda bilmodeller vid bokning, men däremot får du alltid en likvärdig bil som tillhör samma fordonskategori.

Se mer av Nordrhein-Westfalen genom att hyra en bil i Düren

När du har en egen hyrbil från Düren blir det genast mycket enklare att upptäcka regionens alla sevärdheter. Bara i Düren finns det mycket att utforska, från gamla ruiner och historiska byggnader till stadens olika museer. Från Düren har du även nära till storstäderna Düsseldorf, Köln och Bonn. Det tar cirka en timme att köra nordösterut till Düsseldorf via Köln och lika lång tid att köra i sydöstlig riktning till Bonn, också via Köln. Alla tre städer passar perfekt för dagsturer då de är fyllda med vackra gränder och spännande aktiviteter att hänge sig åt. Välkommen in till vårt kontor så kommer vi gärna med fler förslag på sevärdheter i Tyskland.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service