Biluthyrning
Duisburg
Fäll ihop
Tyskland // Duisburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Duisburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Genom oss på Sixt kan du hyra bil i Duisburg på ett snabbt och smidigt sätt. Välj ett kontor som passar, boka en bil och hämta upp den när du anländer till Tyskland. Vår fordonsflotta består av flera fordonsgrupper, vilket innebär att vi kan erbjuda något för alla behov. Välj mellan sportbilar, 4x4-bilar, personbilar, cabrioleter, minibussar och till och med lastbilar. Genom att hyra bil i Duisburg blir det lätt att själv ta dig fram till dina destinationer.

 
 • Duisburg
  Paul-Esch-Strasse 57
  47053 Duisburg

  Må. - Fr.06:00 - 20:00
  Lö.06:00 - 14:00
  Sö.08:00 - 12:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Duisburg

  Sixt Biluthyrning
  Paul-Esch-Strasse 57
  47053 Duisburg

  Må. - Fr.06:00 - 20:00
  Lö.06:00 - 14:00
  Sö.08:00 - 12:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Förenkla din vistelse med extratjänster från Sixt biluthyrning i Duisburg

Vår biluthyrning i Duisburg har passande fordon för alla typer av resenärer. Det innebär inte bara att vi har ett brett utbud av bilar, vi kan även anpassa din hyrbil i Duisburg genom våra tillvalstjänster. Du kan exempelvis välja om du vill ha en bil med dieselmotor, bilbarnstol eller om du kanske behöver en navigator för att kunna hitta när du väl är i staden. Våra tillvalstjänster varierar mellan kontoren, precis som bilutbudet. Boka en hyrbil i Duisburg här på sidan så reserverar vi en bil från den valda kategorin och ser till att den är redo att användas när du väl är på plats. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med en passande hyrbil i Duisburg.

Enkelt att köra vidare till din slutdestination från vår biluthyrning i Duisburg

Duisburg ligger på bägge sidor av floden Rhen och grundades redan år 400. Tyvärr var Duisburg en av städerna som påverkades mest av kriget och majoriteten av de historiska byggnaderna förstördes. Idag är staden en populär destination med flera evenemang och aktiviteter. Längst med Königstraße har du stora shoppingmöjligheter och här finns även ett flertal restauranger och kaféer. Du kan även köra österut för att komma till Essen, eller söderut mot Düsseldorf. Bägge resor tar under en timma att genomföra genom att hyra bil i Duisburg. Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen hit!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service