Biluthyrning
Egelsbach
Fäll ihop
Tyskland // Egelsbach
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Egelsbach: Sixt biluthyrning online-bokning

Behöver du hyra bil i Egelsbach inför din kommande resa? Vi på Sixt Biluthyrning i Egelsbach hjälper dig mer än gärna. Vi har ett fordonsutbud med prisvärda fordon ur klasserna ekonomi och lyxbil. Vi tillhandahåller person- och kombibilar samt även lyxbilar, som sportbil och cabriolet. Behöver du en SUV? Detta kan vi också hjälpa dig med. Oavsett om du vill hyra bil i Egelsbach och vill ha en sedan, minibuss, cabriolet eller kanske en herrgårdsvagn - vi har allt du kan tänkas behöva.

 
 • Egelsbach Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Flugplatz
  63329 Egelsbach

  Må. - Fr.08:00 - 19:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Boka en hyrbil i Egelsbach med viktiga tillval

Vi på Sixt gör allt vi kan för att kunna möta alla våra kunders behov och önskemål. Därför kan vi erbjuda några viktiga tillvalstjänster. När du valt ut vilken fordonsgrupp du vill hyra bil från kan du lägga till fler saker som gör bilen bekvämare. Till exempel kan en GPS-navigator vara bra, eller en extra förare om du inte är den enda som ska köra. Du ser samtliga av våra tillgängliga valmöjligheter när du bokar din hyrbil i Egelsbach på hemsidan. När du är färdig med bokningen kommer vi börja förbereda din bil inför upphämtningen. Vi reserverar fordonsgrupp, men kan inte lova en enskild bilmodell. Se till att hyra bil i Egelsbach redan idag!

Utforska västra delen av Tyskland på ett enkelt sätt

Då Egelsbach är beläget i västra Tysklands centrala delar, i förbundslandet Hessen, är den närmsta flygplatsen Frankfurt-Egelsbach endast 20 minuter från Sixt Biluthyrning i Egelsbach. Härifrån kan du börja utforska landet på riktigt. Varför inte börja med Frankfurt am Main, när du ändå är så nära? Här finns det tjusiga rådhuset Römer från 1400-talet, ett 200 meter högt torn med panoramavy, samt den fantastisk botaniska trädgården Palmengarten. Du kör lättast hit via B43, och det tar cirka 15 minuter. Inne i Egelsbach finns också fina sevärdheter. Varför inte besöka slottet Wolfsgarten? Det här vackra slottet har mycket historia och stora markområden att utforska. Varma hälsningar från SIXT i Egelsbach!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service