Biluthyrning
Eisenach
Fäll ihop
Tyskland // Eisenach
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Eisenach: Sixt biluthyrning online-bokning

Delstaten Thüringen lockar ständigt besökare på grund av sin pittoreska miljö. Här, i den centrala delen av Tyskland, är kullarna gröna, arkitekturen gammal och spännande och historien ständigt närvarande. Här finns dessutom den trevliga staden Eisenach. Vi på Sixt välkomnar dig som reser hit att besöka vår biluthyrning i Eisenach. Från oss blir det enkelt att börja din resa i landet. Välj ut en passande hyrbil i Eisenach från bilgrupper som person- och kombibil, sportbil och cabriolet, 4x4-fordon och lastbil. Vi hälsar dig varmt välkommen till underbara Tyskland!

 
 • Eisenach
  Mühlhäuser Str. 15
  99817 Eisenach

  Må.07:30 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 17:00
  Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Eisenach

  Sixt Biluthyrning
  Mühlhäuser Str. 15
  99817 Eisenach

  Må.07:30 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 17:00
  Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Du kan hyra bil i Eisenach redan idag

Det är alltid skönt att kunna bocka av så många saker i planeringen som möjligt inför en resa. Du kan faktiskt redan nu bocka av att hyra bil i Eisenach eftersom du kan förhandsboka via vår hemsida. Välj ut en fordonskategori och skriv i dina resedatum. Därefter kan du välja till särskilda tillval. Vi på Sixt bjuder dig på obegränsat med kilometer till din hyrbil i Eisenach. Med andra ord behöver du inte bekymra dig över att köra för mycket. Vi kan tipsa om att addera en navigator om du inte är bekant med att köra i regionen. Även bilbarnstol är ett populärt val för familjer med mindre barn. När du väljer att hyra en bil i Eisenach via vår hemsida reserverar du en bilgrupp, inte en specifik bilmodell.

Utforska Tysklands fantastiska natur

För dig som också älskar den spektakulära naturen i den centrala delen av landet är det utmärkt att ha en egen bil. Då blir det lätt att köra ut i naturen, till spännande gamla borgar och komma bort från centrum. Wartburg är en mycket gammal borg som du kan besöka genom att köra söderut via Wartbugallee. Det tar ungefär en kvart hit. Om du älskar klassisk musik bör du definitivt besöka Bach House. Här har man tillägnat kompositören ett eget hus där man berättar om hans musik och levnadshistoria. Visste du att Johann Sebastian Bach var född i just Eisenach? Kom förbi vår biluthyrning i Eisenach och få en roligare resa!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service