Biluthyrning
Elmshorn
Fäll ihop
Tyskland // Elmshorn
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Elmshorn: Sixt biluthyrning online-bokning

Hitta en passande hyrbil i Elmshorn genom oss på Sixt. Vår biluthyrning i Elmshorn tillhandahåller ett stort bilutbud. På så sätt kan du hitta en hyrbil i Elmshorn som passar just din resa, oavsett om du behöver en personbil, en större kombibil, en snabb sportbil eller en rymlig lastbil. Du kan även välja att hyra en av våra 4x4-bilar eller cabrioleter. Välkommen att boka en hyrbil i Elmshorn på nätet redan idag.

 
 • Elmshorn
  Hamburger Str. 110a
  25337 Elmshorn

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 11:00
  Boka på detta kontoret

 • Elmshorn

  Sixt Biluthyrning
  Hamburger Str. 110a
  25337 Elmshorn

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Elmshorn erbjuder skräddarsydda bilar

När du ska hyra bil i Elmshorn hos oss kan du välja bland bilar som passar alla budgetar. Du kan även skräddarsy bilen med hjälp av våra tillvalstjänster. På så sätt kan du vid behov utrusta bilen med en bilbarnstol eller varför inte en navigator så att du alltid hittar fram? Du kan även ange om du föredrar en bil med dieselmotor och om du vill registrera en extra förare. Minimiåldern är 21 år och föraren behöver minst två års körkortsinnehav. Tillvalstjänsterna, villkoren och utbudet varierar mellan olika kontor. Att hyra bil i Elmshorn går snabbt när du reserverar på nätet. Observera att vi bokar en bil från ditt val av fordonskategori, men att vi inte kan garantera specifika bilmodeller. Varmt välkommen till norra Tyskland.

Utforska staden med omnejd genom att hyra bil i Elmshorn

I stadens centrum kan du besöka många affärer, restauranger och kaféer. Mitt i Elmshorn finns även den vackra Steindammsparken, perfekt när du vill slappna av lite mellan bilturerna. Du kan även ta dig vidare till andra närliggande städer och sevärdheter. Gör en dagstur till nöjesfältet Hansa-Park på östkusten, cirka två timmars körtid från vår biluthyrning i Elmshorn. Du kan även köra söderut får att komma till storstaden Hamburg, bara en halvtimma med bil.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service