Biluthyrning
Erding
Fäll ihop
Tyskland // Erding
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Erding: Sixt biluthyrning online-bokning

Dags för resa till Erding i sydöstra Tyskland? Vi på Sixt Biluthyrning i Erding står redo att hjälpa till med hyrbil under vistelsen. Vi tillhandahåller flera olika fordonsgrupper på vårt kontor i staden. Du kan hyra bil i Erding inom prissegmentet Ekonomi eller Lyxbil. Hos oss står många populära person- och kombibilar till ditt förfogande, samt även lyxiga sportbilar och cabrioleter. Besöker du Tyskland under vintern? Eller behöver du helt enkelt en stark bil till resan? Boka i så fall en SUV som din hyrbil i Erding, och kontakta oss om du är i behov av lastbil. Välkommen till Bayern!

 
 • Erding

  Sixt Biluthyrning
  Rennweg 26
  85435 Erding

  Må. - Fr.08:00 - 13:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Gör din hyrbil i Erding ännu bekvämare med rätt tillval

Det allra lättaste sättet att hyra bil i Erding är genom att förhandsboka online. Här på vår hemsida kan du enkelt reservera bil ur en önskad fordonsgrupp för att sedan applicera fler smarta tillval. Kanske reser du i arbetet och behöver en GPS för att enkelt hitta till dina mötesplatser? Vi kan installera en GPS-navigator i din bil. Du kan även utöka försäkringen genom att lägga till tillvalsförsäkringar. Vi erbjuder bland annat personligt olycksfallsskydd. När du väl bokat din bil och lagt till dina tillval sparar vi din valda fordonsgrupp, men vi kan inte reservera enskilda bilmodeller.

Börja din resa hos oss på Sixt

För dig som anländer till München-Franz Josef Strauss flygplats ligger vårt kontor bara tio minuters körsträcka bort. Efter besöket hos oss på Sixt Biluthyrning i Erding kan du enkelt påbörja din vistelse. Om du reser med barn kommer du snart märka att Erding är den perfekta platsen. Besök Therme Erding, världens största spa. Här finns varma källor och dessutom äventyrsbad som de små kan roa sig med. I den här delen av landet finns även spektakulära byggnader. Besök Neuschwanstein, ett sagoslott byggt på ett berg utanför Füssen. Du kan ta dig hit genom att hyra bil i Erding och köra söderut via B17 och A96 i två timmar. Ett annat besöksmål är beläget cirka 30 minuter från oss, matmarknaden Viktualienmarkt. Här kan du frossa i färska grönsaker, god öl och strosa runt bland de små marknadsstånden. Välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service