Biluthyrning
Erfurt
Fäll ihop
Tyskland // Erfurt
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Erfurt: Sixt biluthyrning online-bokning

Underlätta resan genom att hyra bil i Erfurt från Sixt. Detta är ett smidigt sätt att garantera att få se så mycket som möjligt under en tripp i regionen. På vårt kontor finns vårt team redo att guida dig i enlighet med dina behov.

 
 • Erfurt Tågstation/InterCity

  Sixt Biluthyrning
  Willy-Brandt-Platz 11
  99084 Erfurt

  Må. - Fr.09:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Erfurt

  Sixt Biluthyrning
  Demminer Str. 6a
  99091 Erfurt

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Erfurt

Vagnparken bjuder på en rad fordonsalternativ för att matcha varierade önskemål. Välj bland komfortabel personbil, minibuss, en flottare lyxbil, cabriolet, 4x4 eller ekonomi. Notera dock att vi inte kan garantera att vi vid varje tillfälle har alla bilar inne, men att vi kommer att göra vårt bästa för att hitta det närmaste alternativet när du vill hyra bil i Erfurt. Därtill går det att skräddarsy resan genom förmånliga tillägg för att få en personlig touch på trippen hos vår biluthyrning i Erfurt.

Upptäck Tyskland med en Sixt hyrbil från Erfurt

Att hyra bil i Erfurt passar både besökare och lokalbor som vill ha ut mer av landskapet såväl som citykärnan. God tillgång på parkeringar gör det lätt att ställa av bilen vid behov. Oavsett om du reser i jobbet och är på väg vidare genom Tyskland, eller om du på ett bekvämt sätt önskar ta dig runt i den närliggande regionen, står vår Sixt biluthyrning i Erfurt till ditt förfogande. Stadens medeltida arkitektur och historiska vingslag lockar till sevärdheter som gamla klosterkyrkor och mysiga torg. Detta är en plats som låter dig andas ut och njuta i gemytlig miljö. Även naturen bjuder in med sin genuina lövskog. Ta bilen från vår biluthyrning i Erfurt och upptäck allt som staden har att bjuda på även utanför citykärnan. En hyrbil från Erfurt är inte minst en god idé för den som önskar besöka Martin Luthers gamla stråk strax några kilometer utanför centrum, eller hans bostadskvarter som nu är hem för många av stadens studenter.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service