Biluthyrning
Frankfurt/Main Eschborn
Fäll ihop
Tyskland // Frankfurt/Main Eschborn
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Frankfurt/Main Eschborn: Sixt biluthyrning online-bokning

I mellersta Tyskland hittar du Frankfurt, en storstad som lyckats behålla sin charm och speciella atmosfär. Det är en populär destination som varje år besöks av tusentals turister. Vill du också utforska staden och dess omgivning kan du hyra en bil i Frankfurt Main Eschborn hos oss på Sixt. Vi tillhandahåller bilar från flera kategorier. Du kan hyra en bil i Frankfurt Main Eschborn i form av sportbil, cabriolet, SUV, minibuss, lastbil, kombibil och praktisk personbil.

 
 • Frankfurt/Main Eschborn
  Düsseldorfer Str. 13
  65760 Eschborn

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Frankfurt/Main Eschborn

  Sixt Biluthyrning
  Düsseldorfer Str. 13
  65760 Eschborn

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Frankfurt Main Eschborn förenklar din vistelse

Vi vill göra det enkelt för dig att hämta ut en passande hyrbil från Frankfurt Main Eschborn. Du kan bland annat använda vår hemsida för att förboka din bil och samtidigt välja extratjänster till bilen. Ange dina resedatum och välj därefter en bilmodell som känns passande. Observera att vi har olika åldersgränser för de olika bilkategorierna. Du kan hyra en bil i Frankfurt Main Eschborn som du utrustar med våra extratjänster. Lägg till en GPS, registrera en extra förare eller ange att du vill ha en bilbarnstol installerad. Tyvärr kan vi inte garantera att du får en specifik bilmodell när du bokar, men vi ser alltid till att du får ett likvärdigt fordon från den bokade bilkategorin.

Utforska förbundslandet Hessen med hjälp av en hyrbil från Frankfurt Main Eschborn

Denna del av Tyskland består inte bara av storstaden Frankfurt och alla dess sevärdheter. Från vår biluthyrning i Frankfurt Main Eschborn kan du köra till alla möjliga vackra platser runt om i regionen. Ett tips är att köra norrut mot Saalburg, där du finner en historisk och välbevarad borg från romarriket. Du kan även njuta av den härliga tyska naturen genom att köra till området Taunus, välkänt för sina vackra vyer, mineralvattenskällor och vinodlingar. Området ligger en kort biltur från Saalburg. Detta är bara några av alla utflykter du kan göra med en hyrbil från oss på Sixt. Vi ger dig gärna fler tips när du anländer! Varmt välkommen till Frankfurt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service