Biluthyrning
Frechen
Fäll ihop
Tyskland // Frechen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Frechen: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Frechen, en förort till Köln som ligger väster om storstaden. Om du vill hyra en bil i Frechen är det bara att komma in till oss på Sixt. Vår biluthyrning i Frechen har både ekonomi- och lyxbilar inom fordonskategorier som personbil, kombibil och minibussar. Vi har även rymliga lastbilar om det skulle behövas. Du kan komma in spontant eller förboka din hyrbil i Frechen genom att ringa eller använda vår hemsida. Vi ser fram emot ditt besök!

 
 • Frechen

  Sixt Biluthyrning
  Kölner Str. 193
  50226 Frechen

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Med Sixt biluthyrning i Frechen kan du smidigt utforska delstaten Nordrhein-Westfalen

Det finns fördelar med att hyra en bil i Frechen istället för inne i Köln. Du slipper först och främst trafiken och kan enkelt köra vidare till andra destinationer i regionen om du vill upptäcka sevärdheterna i västra Tyskland. Dessutom kan du smidigt lägga till extratjänster till den hyrbil från Frechen som du bokar, exempelvis GPS, bilbarnstol eller något annat praktiskt tillval. Vänligen notera att vi inte kan garantera specifika bilmodeller men att vi alltid reserverar en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori.

Smidigare vistelse i Tyskland genom att hyra en bil i Frechen

Från Frechen kan du köra söderut i cirka 20 minuter för att komma till den populära nöjesparken Phantasialand. Du kan även köra till historiska platser i Bonn, Köln eller lite mer norrut. Städer som Düsseldorf, Duisburg och Essen ligger inom en timmas bilkörning. Norr om Essen har du ytterligare en nöjespark, Movie Park Germany, som är uppskattad både hos barn och vuxna. Vi kommer gärna med fler tips på sevärdheter när du anländer till vårt kontor. Vill du se mer natur kan du köra åt sydväst för att komma till nationalparken Eifel. Här finns även mysiga byar som bara väntar på att få upptäckas av nyfikna besökare. Vi ser fram emot att få önska dig varmt välkommen till i Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service