Biluthyrning
Freilassing
Fäll ihop
Tyskland // Freilassing
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Freilassing: Sixt biluthyrning online-bokning

Precis vid gränsen till Österrike i södra Tyskland hittar du Freilassing. Det är en vacker stad som passar utmärkt som utgångspunkt om du ska åka skidor i Alperna. Staden ligger så nära den österrikiska storstaden Salzburg att den nästan kan ses som en förort. Om du vill hyra en bil i Freilassing kan du komma in till oss på Sixt. Vi erbjuder fordon inom kategorier som personbil, kombibil, minibuss eller lastbil. Oavsett vilket syfte du har med din resa kan du hitta en passande hyrbil i Freilassing hos oss på Sixt.

 
 • Freilassing
  Münchener Str. 53
  83395 Freilassing

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Freilassing

  Sixt Biluthyrning
  Münchener Str. 53
  83395 Freilassing

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Freilassing

Vårt bilutbud gör det enkelt för dig att ta del av södra Tyskland och dess bergiga omgivning. Vi erbjuder inte bara olika typer av bilar. När du bokar en hyrbil i Freilassing kan du utrusta den med passande extraval. Är du här under vintern för att åka skidor kan du utrusta bilen med takbox/takräcke, vinterdäck och GPS. Reser du med barn har vi flera bilbarnstolar i passande storlekar. Värt att nämna är att vi inte garanterar enskilda bilmodeller vid bokning, men att vi alltid reserverar en likvärdig bil från samma fordonskategori som du bokat. Gör det enkelt för dig själv genom att hyra en bil i Freilassing hos oss på Sixt biluthyrning.

Från vår biluthyrning i Freilassing når du flera vackra platser i delstaten Bayern

Från Freilassing har du ett utmärkt läge att köra till olika skidorter under vintern. Cirka 40 minuter söder om staden finns den trevliga skidorten Berchtesgaden. Fortsätter du västerut når du många andra skidorter. Du kan även köra till den mäktiga borgen Neuschwanstein om du kör tillräckligt länge. Resan dit tar cirka två och en halv timme och är fylld med vackra vyer, höga berg och djupa dalar. Vårt tips är att hyra en bil i Freilassing, köra till närmsta sevärdhet och njuta av bilresan dit så mycket som möjligt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service