Biluthyrning
Freising
Fäll ihop
Tyskland // Freising
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Freising: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du resa till den underbart mysiga staden Freising? Staden är belägen i den populära delstaten Bayern i den sydöstra delen av landet. Här finns gott om saker att hitta på, oavsett om du besöker staden med familjen eller om du endast åker igenom under jobbresan. Från vår biluthyrning i Freising kan du garanterat hitta en bil som passar. Vi erbjuder prisvärda, bekväma, smidiga och rymliga kombibilar och personbilar. Om du behöver hyra en lastbil kan vi också hjälpa till. Kontakta oss på Sixt så hjälper vi dig. När du ska hyra bil i Freising kan du boka i förväg direkt här på hemsidan.

 
 • Freising

  Sixt Biluthyrning
  Clemensänger-Ring 4
  85356 Freising

  Må. - Fr.08:00 - 14:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Så gör du din hyrbil i Freising komplett

Det är inte svårt att hyra bil i Freising via hemsidan, tvärtom är det otroligt lätt. Du börjar med att fylla i de datum du behöver bilen. Därefter får du upp förslag på de bilar vi har tillgängliga under din vistelse. Kolla igenom vårt utbud för att hitta en perfekt hyrbil i Freising som matchar din budget och dina önskemål. När du hittat en bra bil kan du gå vidare till vår sida för extratjänster. Dessa har vi samlat som ett sätt för våra kunder att anpassa bilen och skräddarsy den efter sina egna behov. En del gillar att köra med hjälp av en GPS, andra vill ha ett fordon med dieselmotor. Gör dina tillval och gå sedan vidare till bokningssidan. När du ska hyra bil i Freising hos oss på Sixt kan du reservera en bilgrupp, exempelvis sedan, dock kan du inte boka upp enskilda bilmodeller online.

Upptäck Tyskland från förarsätet

Den sydöstra delen av landet är oerhört vacker, här finns det många gamla borgar och slott, vidsträckta vidder och gröna kullar. Inne i städerna kantas kullerstensgator av vackra tegelklädda hus och mysiga små torg. För att utforska Freising på bästa sätt kan du börja med att ta del av stadens historia. Besök den gamla katedralen Freisig Cathedral. Du kör hit på 20 minuter genom att följa floden Isar söderut. Även Dombergmuseet kan vara kul att besöka och det ligger också i närheten av katedralen. Trevlig resa i Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service