Biluthyrning
Fürth
Fäll ihop
Tyskland // Fürth
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Fürth: Sixt biluthyrning online-bokning (App Only)

Alldeles i närheten av Nürnberg ligger Fürth, en populär stad som lockar besökare med sina fantastiska gamla hus i tyrolerstil. Staden är belägen i delstaten Bayern och ligger i östra Tyskland. Här finns även SIXT Biluthyrning i Fürth representerat med ett App Only-kontor. Besök oss i appen när du vill ha en passande och bekväm bil inför resan. Våra bilgrupper är moderna, flexibla och passar bra för såväl stadskörning som för längre distanser. Välj ut en bil från ekonomiklassen eller boka en lyxbil från vårt premiumsegment. Vi tillhandahåller både person- och kombibilar, 4x4-fordon samt lastbilar. När du har en egen hyrbil i Fürth hinner du med mer på resan. Du kan köra till både München och Frankfurt eller stanna kvar i Fürth och utforska staden med omnejd.

 
 • Fürth

  Sixt Biluthyrning
  Schwabacher Str. 137
  90763 Fürth

  Må. - Fr.07:00 - 15:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen in till oss när du vill hyra bil i Fürth

Tyskland är ett land som lämpar sig oerhört bra för bilsemestrar. Vägskicket är optimalt, du tar dig snabbt och smidigt mellan städerna och i varje ort väntar spännande sevärdheter. Att hyra bil i Fürth tar bara några minuter om du bokar online. Du hyr enkelt bil via appen eller på vår hemsida som också är enkel att navigera. Förutom att du kan välja mellan fordonsgrupper kan du även välja bland mängder av tillvalstjänster. Det är med hjälp av dessa som du skräddarsyr din hyrbil i Fürth. För affärsresenärer som behöver hitta till olika mötesplatser brukar navigator vara ett passande tillval. Om du reser med barn kan en bilbarnstol vara viktigt. Se alla våra tillval online, kom bara ihåg att du inte bokar enskilda bilmodeller hos oss utan enbart en fordonskategori.

Påbörja resan hos SIXT Biluthyrning i Fürth

Börja din vistelse i landet på bästa sätt genom att hämta ut en passande bil för resan! Därefter kan du köra till många sevärdheter. Kanske vill du utforska den vackra naturen i regionen? Kör i så fall ut till Regnitz; här finns både en flod, ett vackert rådhus och goda vandringsmöjligheter. Du tar dig hit enklast genom att köra via A73:an söderut. Bilresan tar ungefär 20 minuter. Du behöver inte åka långt för att ta del av tysk historia. Stadtmuseum Fürth ligger knappt fem minuters bilfärd bort. Varmt välkommen till oss på Sixt när du vill hyra bil i Fürth!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service