Biluthyrning
Fulda
Fäll ihop
Tyskland // Fulda
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Fulda: Sixt biluthyrning online-bokning

Precis vid gränsen mot Bayern och Thüringen ligger staden Fulda. Om du reser hit, kanske i arbetet eller på semester med familjen, är du mer än välkommen att besöka oss på Sixt. Vår biluthyrning i Fulda tillhandahåller många biltyper. Med en egen bil blir resan enklare och roligare. Välj ut en passande hyrbil i Fulda från följande bilgrupper; person- och kombibil, lastbil eller kanske minibuss. Minibuss är perfekt om ni reser i större sällskap. Närmsta stora flygplats är Frankfurts flygplats, belägen cirka en timme från vårt kontor. När du vill få ut mer av din semester finns vi på Sixt redo att hjälpa dig att hyra bil i Fulda!

 
 • Fulda
  Justus-Liebig-Straße 3
  36100 Fulda-Petersberg

  Må. - Fr.07:00 - 13:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Fulda

  Sixt Biluthyrning
  Justus-Liebig-Straße 3
  36100 Fulda-Petersberg

  Må. - Fr.07:00 - 13:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välj ut din hyrbil i Fulda redan idag

Vår biluthyrning i Fulda når du snabbt, oavsett om du anländer till staden med tåg, buss eller flyg. Men ett tips är att faktiskt hyra bil i Fulda redan innan din ankomst. Då slipper du lägga tid på sådant när du anländer. Via hemsidan går det otroligt enkelt att boka och tar inte mer än ett par minuter. Börja med att välja en bilgrupp, vi tillhandahåller bilar i flera prisintervall. När du känner dig nöjd med valet av fordonskategori kan du gå vidare till extratjänsterna. Många av våra kunder applicerar en navigator till sin bil, något som underlättar när du smidigt ska hitta till olika platser. Du kan även se till att dela upp körningen mellan dig och din partner genom att addera en extra förare. Fria kilometer behöver du inte tänka på, de bjuder vi på. När du ska hyra bil i Fulda på nätet kan du reservera en bil från den valda bilgruppen. Vi har dock inte möjlighet att boka en specifik bilmodell.

Vacker arkitektur, gamla byggnader och spännande historia

Fulda är en fantastisk stad i västra Tyskland som kantas av underbara hus i tyrolerstil. Här finns även gott om gamla byggnader, exempelvis vackra slott och borgar. Besök gärna Fulda Monestry, ett kloster beläget en kvart från vårt kontor. Kanske gillar du historia? Då kan du köra till Vonderau Museum som ligger alldeles i centrumkärnan. Skulle du vilja hinna med ett par dagar i en större stad har du givetvis möjlighet att göra det. Kör din bil söderut mot Frankfurt, en bilresa som tar strax över en timme. Om du vill besöka huvudstaden Berlin är det en körsträcka på cirka fyra timmar via A9 och A4. Välkommen till Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service