Biluthyrning
Garching
Fäll ihop
Tyskland // Garching
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Garching: Sixt biluthyrning online-bokning

Garching bei München, eller bara Garching som staden också kallas, ligger i det vackra förbundslandet Bavaria (Bayern) i den sydöstra delen av Tyskland. Hit kommer många turister årligen för att ta del av regionens fantastiska natur. Även sevärdheterna avlöser varandra och är en ren fröjd, särskilt om du är historieintresserad. Vår biluthyrning i Garching är en bra plats att börja din resa hos. Vi tillhandahåller prisvärda person- och kombibilar som kan göra din resa i landet ännu bättre. Eller vill du kanske boka en lastbil? Hör av dig så hjälper vi dig!

 
 • München Garching
  Schleißheimer Straße 89
  85748 Garching

  Må. - Fr.06:00 - 20:00
  Lö.06:00 - 14:00
  Sö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • München Garching

  Sixt Biluthyrning
  Schleißheimer Straße 89
  85748 Garching

  Må. - Fr.06:00 - 20:00
  Lö.06:00 - 14:00
  Sö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Anpassa din hyrbil i Garching som du själv vill

När du ska hyra bil i Garching från oss på Sixt kan du göra mer än bara välja ut en bilgrupp. Du kan nämligen även anpassa din hyrbil i Garching så att den passar din resa lite bättre. Med tillval som GPS slipper du köra vilse och hittar snabbt fram mellan destinationerna. Du kan även välja om du vill att din bil ska ha en dieselmotor. För att hyra bil i Garching fyller du bara i dina datum och väljer därefter ut en bilgrupp som du vill köra. För snabbare sökresultat kan du välja en enskild bilgrupp, exempelvis herrgårdsvagn. Kom ihåg att du redan idag har möjlighet att reservera en bilkategori, dock inte en specifik bilmodell.

Upptäck München när du befinner dig i vackra Bayern

Från vår biluthyrning i Garching till München är det bara en halvtimmes körsträcka. Med andra ord kan du utan problem köra in till storstaden över dagen och sedan återvända till lugnet på eftermiddagen. I München finns massvis att hitta på. Kanske vill du ta del av fantastisk arkitektur? Besök i så fall Neuschwanstein, ett häpnadsväckande vackert slott beläget cirka två timmar från vårt kontor. För dig som vill shoppa lite kan vi starkt rekommendera ett besök till Marienplatz. Hit kör du på 35 minuter via väg A9. Vi på Sixt ser fram emot att hjälpa dig att hyra bil i Garching. Välkommen till Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service