Biluthyrning
Gera
Fäll ihop
Tyskland // Gera
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Gera: Sixt biluthyrning online-bokning

Alldeles intill floden Weisse Elster ligger staden Gera. Hit kan du åka när du vill njuta av den tyska kulturen, promenera bland vacker arkitektur och utforska vackra naturområden. Staden ligger i delstaten Thüringen, i östra Tyskland. Vår biluthyrning i Gera hälsar dig varmt välkommen. Från oss på Sixt kan du hämta ut en bil som underlättar din resa. Med en hyrbil i Gera tar du dig enkelt mellan städer och spännande sevärdheter. Välj bland person- och kombibilar, sportbilar och cabrioleter eller satsa på ett 4x4-fordon eller kanske en lastbil. Vi har garanterat en passande hyrbil i Gera för just din resa.

 
 • Gera Zentrum

  Sixt Biluthyrning
  Leibnizstrasse 70
  07548 Gera

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Enkelt att hyra bil i Gera via vår hemsida

Det finns många fördelar med att hyra en bil i Gera. Dels slipper du anpassa resan efter bussar och tåg. Dessutom kan du välja att stanna hur länge du vill, åka när och vart du vill och samtidigt få med dig all packning. Boka din bil redan nu via vår hemsida så är det bara att hämta bilnycklarna när du anländer på plats hos Sixt biluthyrning i Gera. Till din bil har du möjlighet att applicera smarta tillval. Vi kan starkt rekommendera en GPS, vilken gör att du kommer fram snabbare och undviker att missa avfarter. Vi bjuder på obegränsade kilometer när du ska hyra bil i Gera. Kom ihåg att du endast reserverar ett fordon från vald bilkategori, inte en specifik bilmodell.

Njut av en härlig semester med hela familjen

Gera är en perfekt stad att utforska tillsammans med familj eller vänner. Även de yngre besökarna kan ha roligt här. Besök gärna Gera Zoo om du reser med barnen, det är en populär utflykt bland både stora och små. Hit kör du enklast via B2, en bilresa som tar ungefär en kvart. För historieälskaren finns flera museer att utforska. Börja hos Stadtmuseum Gera för att ta del av stadens historia. Du kan även besöka ett konstmuseum som ligger cirka tre kilometer söder om vårt kontor. Ha en riktigt trevlig resa till Tyskland önskar vi på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service