Biluthyrning
Gießen
Fäll ihop
Tyskland // Gießen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Gießen: Sixt biluthyrning online-bokning

Vackra Giessen är en stor universitetsstad i delstaten Hessen. Staden genomströmmas av floden Lahn och bjuder på flera mysiga och charmiga kvarter och stadsdelar. Vill du hyra en bil i Giessen kan vi på Sixt hjälpa dig hämta ut en bil som passar just dina planer. Vårt bilsortiment innehåller bilmodeller från fordonskategorier som personbil, kombibil, minibuss och lastbil. Vi har både bekväma premiumbilar i lyxklass och praktiska budgetbilar som är vänliga mot din ekonomi. Förbered din vistelse i Tyskland genom att boka din hyrbil i Giessen via vår hemsida redan idag.

 
 • Gießen
  Licher Strasse 157
  35394 Gießen

  Må. - Fr.07:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Gießen

  Sixt Biluthyrning
  Licher Strasse 157
  35394 Gießen

  Må. - Fr.07:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till Tyskland önskar vi på Sixt biluthyrning i Giessen

Vi vet att alla besökare kommer hit med väldigt olika resplaner. En del är här på jobbresa medan andra vill spendera sin semester med familjen bland de trevliga småstäderna och den fantastiska naturen. Oavsett vilka planer du har kan vi hjälpa dig hyra en bil i Giessen som har det du behöver. Du kan enkelt utrusta din bil med passande tillvalstjänster. Ska du köra långt och länge kan du med fördel lägga till både GPS och registrera en extra förare. Du hittar alla tillvalstjänster på hemsidan när du ska boka. Lägg märke till att vi inte kan garantera att du får en viss bilmodell. Däremot kan vi garantera att du får en hyrbil i Giessen från den bilkategori du väljer och att den kommer utrustad med alla dina valda tillvalstjänster.

Låt oss hjälpa dig se mer av landet

Genom att hyra en bil i Giessen kan du enkelt ta del av stadens och närområdets sevärdheter, exempelvis Burgruine Vetzberg. Detta torn bjuder på en mäktig vy över den lilla orten Vetzberg, belägen cirka 20 minuter nordväst om Giessen. Från vår biluthyrning i Giessen kan du även köra till den populära turiststaden Wetzlar. Besök den gamla orten och fika i någon av de trevliga caféerna. Gillar du fotografi? Glöm då inte att besöka Viseum Wetzlar, ett museum tillägnat optikens intressanta värld.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service