Biluthyrning
Görlitz
Fäll ihop
Tyskland // Görlitz
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Görlitz: Sixt biluthyrning online-bokning

Görlitz är en av de östligaste städerna i Tyskland, belägen precis vid gränsen till Polen och inte alltför långt från gränsen till Tjeckien. Vår biluthyrning i Görlitz är alltid redo att ta emot besökare av alla slag, från ensamresande till stora turistgrupper. Från oss kan du hyra en bil i Görlitz som passar just din plånbok. Du som är mån om din ekonomi och reskassa kan välja en bil från vårt utbud av personbilar, kombibilar och minibussar. Om bekvämlighet är viktigare för dig kan du välja en lyxbil från vårt utbud av sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar. Vi har även lastbilar om det är utrymme du behöver. Välkommen att hyra en bil i Görlitz hos oss på Sixt!

 
 • Görlitz Centrum
  Bahnhofsstrasse 74
  02826 Görlitz

  Må. - Fr.07:30 - 17:00
  Lö.08:00 - 11:00
  Sö.09:00 - 11:00
  Boka på detta kontoret

 • Görlitz Centrum

  Sixt Biluthyrning
  Bahnhofsstrasse 74
  02826 Görlitz

  Må. - Fr.07:30 - 17:00
  Lö.08:00 - 11:00
  Sö.09:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Extratjänster hos Sixt biluthyrning i Görlitz förenklar din vistelse

Att hyra en bil i Görlitz går alltid både snabbt och smidigt, speciellt om du förbokar din bil på nätet eller genom att ringa oss. Oavsett om du är här under sommaren eller vintern kan du hitta passande bilar hos oss. Vi ger dig nämligen chansen att utrusta din hyrbil i Görlitz med hjälp av våra extratjänster. Lägg till en GPS, vinterdäck eller något annat passande tillval om du är här under de kalla månaderna. Vill du dela upp körandet kan du alltid registrera en extra förare, men kom ihåg att vi har olika åldersgränser för att köra våra bilar och att dessa gäller för alla förare. När du ska boka en hyrbil i Görlitz är det bra att komma ihåg att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller, men att vi alltid reserverar en likvärdig bil från den fordonskategori du bokat.

Se mer av förbundslandet Sachsen i Tyskland

Det finns otaliga sevärdheter att besöka inom denna region. Du kan exempelvis besöka det mäktiga slottet i Zwinger, beläget cirka en timme väster om Görlitz vid storstaden Dresden. Missa inte heller slottet vid Köningstein, cirka en och en halv timmes bilfärd från Görlitz, sydost om Dresden. Åker du söderut från Görlitz kommer du till Zittau. Här finns både djurpark, vackra bergstoppar att bestiga och det fina klostret Marienthal. Oavsett hur du lägger upp din resa finns vi redo att hjälpa dig med en passande bil.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service