Biluthyrning
Goettingen
Fäll ihop
Tyskland // Goettingen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Goettingen: Sixt biluthyrning online-bokning

Har det blivit dags att utforska Tysklands hjärta? Göttingen är en underbar stad belägen i Niedersachsen, delstaten i den centrala delen av landet. Här möts du genast av en pittoresk stadskärna med mycket grönskande parker och vackra gamla hus. Här finns dessutom vår biluthyrning i Göttingen! Vi på Sixt hjälper dig mer än gärna att förgylla din vistelse i landet. Vi tillhandahåller ett stort urval av fordonsgrupper, allt för att du på ett lättare sätt ska kunna välja ut något som passar. En hyrbil i Göttingen ger dig frihet eftersom du enkelt tar dig mellan sevärdheter, byggnader och städer. Hos oss kan du välja mellan person- och kombibilar, cabrioleter, sportbilar, 4x4-fordon och lastbilar.

 
 • Göttingen
  Groner Landstr. 33
  37081 Göttingen

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Göttingen

  Sixt Biluthyrning
  Groner Landstr. 33
  37081 Göttingen

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Vill du köra en hyrbil i Göttingen med dieselmotor?

När du ska hyra bil i Göttingen ger vi dig möjligheten att själv anpassa bilen som du vill. Vi har satt samman ett utbud av många tillval, vilka låter dig lättare skräddarsy bilen som du själv vill. Genom att hyra bil i Göttingen online kan du lägga till smarta tillval. Kanske är du van att köra med dieselmotor? Varför inte lägga till detta som ett tillval? Du kan även få en navigator till bilen eller en bilbarnstol. Se alla våra olika tillval och extratjänster när du bokar på nätet. Online har du chans att reservera en bilgrupp, själva bilmodellen får du dock på plats, den kan vi dessvärre inte reservera.

Bra att utgå från vår biluthyrning i Göttingen

Från vårt kontor i staden kan du enkelt ta dig runt, både inne i centrum, men även till närliggande städer. Göttingen har mycket att erbjuda, särskilt om du gillar natur och historia. Endast tio minuter från oss finns Göttingens Botaniska Trädgård, en fantastisk trädgård som funnits sedan 1700-talet. Runtomkring staden har du vacker natur, bland annat går floden Leine tvärs igenom Göttingen, här kan det vara mysigt att sätta sig på ett café. Börja din resa på bästa sätt, genom att hyra bil i Göttingen från oss på Sixt. Vi hoppas din resa i Tyskland blir perfekt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service