Biluthyrning
Goslar
Fäll ihop
Tyskland // Goslar
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Goslar: Sixt biluthyrning online-bokning

Goslar är en gammal stad i Tyskland, fylld med mysiga kvarter och antika byggnader. Om du vill hyra en bil i Goslar för att utforska staden och regionen är du välkommen till oss på Sixt. Vi har bilar som passar de flesta typer av vistelser, oavsett om du söker en ekonomi- eller lyxbil. Välj mellan våra personbilar, kombibilar, minibussar, lastbilar eller starka 4x4-bilar. Boka online så blir det enklare att hämta ut din bil från vår biluthyrning i Goslar när du anländer på plats.

 
 • Goslar

  Sixt Biluthyrning
  Bismarckstrasse 1 a
  38640 Goslar

  Må. - Fr.08:00 - 17:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Goslar önskar dig varmt välkommen till Tyskland

En annan fördel med att boka en hyrbil i Goslar via vår hemsida är att du kan lägga till extratjänster. Ska du åka skidor rekommenderar vi en 4x4-bil som du utrustar med en takbox. Vi har även GPS, bilbarnstolar och många andra praktiska extratjänster. Tänk på att vi inte kan garantera att du får en specifik hyrbil från Goslar när du förbokar, endast att du får en av bilarna från den bilkategori du väljer. Notera även att våra bilar har olika åldersgränser.

Få ut det mesta av dina bilresor i Goslar

Börja med att utforska stadens gamla stadskärna, ett av landets världsarv. Här finns kejsarborgen och många byggnader från 1100-talet, vissa till och med äldre än så. Kör även till silvergruvan vid Rammelsberg som också tillhör Unescos världsarvslista. Du kan hyra en bil från Goslar för att köra till nationalparken Harz, sydöst om staden. Det tar knappt 20 minuter att köra dit och det är ett perfekt ställe att spendera en hel dag på. Är du här under vintern kan du även hyra en bil i Goslar för att köra till skidorterna i Harz. Vi ger dig gärna fler tips när du besöker vårt kontor. Välkommen till Niedersachsen i centrala Tyskland, en fantastisk plats som bara väntar på att få upptäckas av nyfikna besökare.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service