Biluthyrning
Gotha
Fäll ihop
Tyskland // Gotha
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Gotha: Sixt biluthyrning online-bokning

Reser du till den vackra staden Gotha i centrala Tyskland? I så fall hjälper vi på Sixt dig gärna med din vistelse här. Från vår biluthyrning i Gotha kan du börja din resa på ett enklare sätt genom att hämta ut en perfekt bil för din resa. Vi har trevliga sedaner, rymliga herrgårdsvagnar och minibussar. Du kan välja att hyra en bekväm SUV, perfekt för familjer som ska åka långt. Från oss har du möjlighet att hyra bil i Gotha i olika prisklasser, både billigare och mer exklusiva bilar. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med resan!

 
 • Gotha

  Sixt Biluthyrning
  Ohrdrufer Str. 42 c
  99867 Gotha

  Må. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Res bekvämt, anpassa din hyrbil i Gotha

Det finns en hel del fördelar med att hyra bil i Gotha från oss på Sixt. Genom att boka här på hemsidan kan du inte bara välja mellan flera fordonsgrupper. Du kan dessutom lägga till smarta tillval till bilen, bland annat navigator eller bilbarnstol. Du behöver inte fundera över kilometer och begränsad sträcka, vi bjuder på obegränsat med kilometer när du bokar din hyrbil i Gotha hos oss. Kom ihåg att du faktiskt redan nu har möjlighet att reservera en bilgrupp för din resa, dock inte en specifik bilmodell.

När du reser till Tyskland finns det stora fördelar med att hyra bil i Gotha

Gotha är en fin stad med många sevärdheter. Ett tips är att besöka några av stadens vackra gamla slott och borgar. Schloss Friedenstein är ett måste, slottet ligger bara sju minuters körsträcka från oss. I närheten finns dessutom en vacker park som kan vara trevlig att promenera i. Inne i staden finns även ett zoo, ett populärt och roligt utflyktsmål för hela familjen, särskilt för de små. När du besöker vår biluthyrning i Gotha får du en bra utgångspunkt för din resa i den centrala delen av landet!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service