Biluthyrning
Greifswald
Fäll ihop
Tyskland // Greifswald
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Greifswald: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka nordöstra Tyskland? Kanske reser du till staden Greifswald i delstaten Mecklenburg-Vorpommern? Då är du välkommen till vår biluthyrning i Greifswald! Vi på Sixt kan erbjuda en passande bil inför din resa, oavsett om du besöker landet i jobbsyfte eller på semester. En hyrbil i Greifswald öppnar upp många möjligheter. Genast blir det enkelt att ta dig runt, både i stadens centrum, men också vidare till andra städer. Exempelvis Berlin ligger drygt två timmar söderut, Hamburg lika långt bort i västlig riktning. Hos vår biluthyrning i Greifswald har du möjlighet att välja mellan olika bilgrupper. Vi har samlat både prisvärda ekonomibilar och lyxbilar som sportbil och cabriolet. Ska du utforska stadens centrum? Då kan en person- eller kombibil passa bra. För längre vistelser och sträckor kanske ett av våra 4x4-fordon är bekvämare. Även lastbil och minibuss finns till ditt förfogande.

 
 • Greifswald
  Stralsunder Str. 27-30
  17489 Greifswald

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Greifswald

  Sixt Biluthyrning
  Stralsunder Str. 27-30
  17489 Greifswald

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Starta resan genom att hyra bil i Greifswald

Det finns otroligt många fördelar med att hyra en bil i Greifswald. Bland annat kan du lägga upp resan enligt eget schema. Kanske vill du se stadens centrala delar ena dagen, för att besöka Berlin nästa. Det blir lättare att ta dig runt helt enkelt. För att boka en hyrbil i Greifswald kan du reservera en bilgrupp online redan nu. Kom dock ihåg att vi endast reserverar ett fordon från den bilgrupp som du väljer och att vi inte garanterar specifika bilmodeller. När du valt ut en bilgrupp som känns passande är det dags för det roliga; att applicera tillval. Med extratjänster som navigator, registrering av extra förare och val av dieselmotor kan du enkelt skräddarsy bilen efter dina egna önskemål. Notera att ålderskraven varierar en del beroende på bilkategori samt att vi på Sixt bjuder på obegränsat med kilometer när du ska hyra bil i Greifswald.

Njut av en härlig och händelserik semester i Tyskland

Greifswald är en mycket vacker stad med närhet till Baltiska havets vackra natur. Stadens arkitektur är sevärd, där mysiga och säregna hus i tyrolerstil kantar gator och torg med sina färgglada kulörer. När du väl befinner dig i centrum kan du passa på att svänga förbi Pomeranian State Museum, ett museum beläget mitt i stadskärnan, cirka tio minuters körsträcka från vårt kontor. Även den botaniska trädgården, Greifswald Botanic Garden and Arboretum, är värd ett besök. Trädgården ligger också nära museet, i de centrala delarna av staden. Vi önskar dig en rolig och händelserik semester!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service