Biluthyrning
Grevenbroich
Fäll ihop
Tyskland // Grevenbroich
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Grevenbroich: Sixt biluthyrning online-bokning

Bara en halvtimmes bilresa från Köln, alldeles vid den nederländska gränsen, ligger Grevenbroich. Sixt Biluthyrning i Grevenbroich välkomnar alla som vill få ut mer av sin vistelse i Nordrhein-Westfalen och den här delen av Tyskland. Vi tillhandahåller en komplett flotta med allt från prisvärda person- och kombibilar till lyxbilar som sportbilar och cabrioleter. Många som besöker oss tänker köra längre sträckor i landet, då har vi även riktigt bra SUV:ar. Välkommen till oss på Sixt när du vill hyra bil i Grevenbroich.

 
 • Grevenbroich

  Sixt Biluthyrning
  Nordstrasse 44
  41515 Grevenbroich

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Gör din hyrbil i Grevenbroich perfekt för resan med tillägg

Hos oss på Sixt har du alltid bra möjligheter att anpassa din hyrbil i Grevenbroich med fina tillval. Börja med att välja ut vilka datum du ska resa samt vilken fordonstyp du vill köra. Hos oss i Grevenbroich kan du boka en minibuss, herrgårdsvagn, sedaner och SUV:ar från ett flertal stora biltillverkare. När du valt ut rätt fordonsgrupp fortsätter du bokningen på sidan med tillval. Här kan du passa på att lägga till GPS, en till förare, dieselmotor eller extraförsäkringar, om du vill. Det är smidigt att hyra bil i Grevenbroich, särskilt när du själv väljer dina tillval. Notera att vi inte har möjlighet att garantera dig en enskild bilmodell, däremot garanterar vi givetvis att du får ett fordon ur den fordonsgrupp du önskat.

Utforska Tyskland genom att hyra bil i Grevenbroich

Grevenbroich ligger väldigt bra till om du vill hinna besöka flera städer under din resa. Bara 30 minuter söderut hittar du Köln. Här kan du se Kölnerdomen, en spektakulär gotisk katedral med två enorma spiror. Även Düsseldorf ligger nära, 30 minuter norrut från Sixt Biluthyrning i Grevenbroich. Här kan du titta förbi Classic Remise Düsseldorf, ett storartat bilmuseum. Har du lite tid, kanske bara en eftermiddag för att utforska staden, då rekommenderar vi varmt en tur till något av dess konstmuseer. Här finns både Insel Hombroich och Langen Foundation, vilket är lika med konst och arkitektur på nära håll! För dig som anländer till Düsseldorf flygplats ligger vårt kontor endast 30 minuter bort.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service