Biluthyrning
Gütersloh
Fäll ihop
Tyskland // Gütersloh
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Gütersloh: Sixt biluthyrning online-bokning

I nordvästra Tyskland hittar du staden Gütersloh. Det är en trevlig stad som fungerar utmärkt att använda som utgångspunkt för vidare resor i landet. Vill du hyra en bil i Gütersloh kan du komma in till oss på Sixt. Vi tillhandahåller ett flertal olika bilkategorier, bland annat lyxbilar i form av sportbil, cabriolet och 4x4-bil. Om du tänker på din ekonomi har vi andra bilkategorier som kan passa just din plånbok, exempelvis personbil, kombibil, minibuss och lastbil. Vi ser fram emot att få hjälpa dig hyra en bil i Gütersloh som passar just dig och dina bilresor.

 
 • Gütersloh

  Sixt Biluthyrning
  Nordring 107
  33330 Gütersloh

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Gütersloh förenklar din vistelse i Tyskland

Vill du smidigt kunna hämta ut en hyrbil i Gütersloh när du väl har anlänt till staden kan du förboka din bil via vår hemsida. Passa även på att samtidigt boka tillvalstjänster. Vi erbjuder flera praktiska extratjänster, från GPS och bilbarnstolar till möjligheten att registrera en extra förare. När du ska hyra en bil i Gütersloh som ska köras av ytterligare en person bör du uppmärksamma åldersgränserna som bilarna har. Vi har bilar med åldersgräns från 18 upp till 25 år. Notera även att vi inte garanterar specifika bilmodeller men att vi reserverar en bil som tillhör samma bilkategori som du bokat.

Från vår biluthyrning i Gütersloh kan du utforska hela regionen

Det finns mycket att se och göra både i staden och i delstaten Nordrhein-Westfalen. Inte långt från Gütersloh finns till exempel Bielefeld. Det finns en skämtsam konspirationsteori om att staden egentligen inte existerar. Vårt tips är att du kör din hyrbil från Gütersloh till staden för att undersöka detta själv. Du kan även köra till Osnabrück i norr eller till Münster i väst. På cirka en timme kan du köra till storstaden Dortmund, perfekt för en eller två dagsturer. Vi tipsar gärna om fler platser och städer att besöka när du anländer till vårt kontor. Vi ser fram emot besöket!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service