Biluthyrning i Haigerloch

 

Mest populära bilarna i Haigerloch

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Haigerloch (bei Balingen), med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Haigerloch

Boka din hyrbil i Haigerloch med de tillval du behöver

Boka din hyrbil i Haigerloch med de tillval du behöver

Ska du besöka Haigerloch inom en snar framtid? Om du landar på Stuttgarts flygplats ligger Sixt Biluthyrning i Haigerloch 45 minuters körväg bort. Från oss hämtar du smidigt ut en hyrbil i Haigerloch som passar för vistelsen. När du ska hyra bil i Haigerloch hos oss finns flera fordonsgrupper och prisklasser att välja mellan. Inom prissegmentet Ekonomi har vi bara toppmoderna person- och kombibilar att bjuda på. Hur vore det att köra runt i en cabriolet eller sportbil under sommaren? Eller en kraftfull SUV på vintern? När du ska hyra bil i Haigerloch hos oss tillhandahåller vi inte bara personbilar och lyxbilar utan även lastbilar. Vi vill gärna göra din resa så smidig som möjligt, och därför rekommenderar vi att du bokar en bil här på hemsidan. Att hyra bil i Haigerloch online tar bara några minuter. Här på sidan kan du även passa på att göra de tillval du behöver för att anpassa fordonet efter dina önskemål. Många av våra kunder vill känna sig säkra och väljer därför att komplettera försäkringen. Du kan även välja en GPS eller dieselmotor om du vill. För att reservera fordonet bokar du enklast online och då kan vi på Sixt förbereda fordonet med dina tillval inför ditt besök. Reservationer av enskilda bilmodeller är tyvärr inte möjligt.
Utforska Baden-Württemberg från Sixt Biluthyrning i Haigerloch

Utforska Baden-Württemberg från Sixt Biluthyrning i Haigerloch

Den här delen av Tyskland har mycket att erbjuda. I likhet med andra regioner har även Baden-Württemberg mängder av ståtliga slott och medeltidsbyggnader. Besök gärna Heidelbergs slottsruin utanför Heidelberg, cirka två timmars bilresa från oss. Vill du se något på närmare håll? Besök atomvapenmuseet Atomkellermuseum inne i Haigerloch. Vill du njuta av stillheten? Då kanske du har tid att gå på spa i Baden-Baden? På en och en halv timme tar du dig hit. Välkommen till vackra Tyskland.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Haigerloch

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Haigerloch?
För att hyra en bil hos SIXT på Haigerloch så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Haigerloch.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Haigerloch?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Haigerloch. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 175 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,8)
Bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Haigerloch

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Haigerloch?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Haigerloch?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Haigerloch?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Haigerloch

Visa mer