Biluthyrning
Hamburg Norderstedt
Fäll ihop
Tyskland // Hamburg Norderstedt
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Hamburg Norderstedt: Sixt biluthyrning online-bokning

Behöver du hyra bil i Hamburg/Norderstedt? Då har du kommit helt rätt. Vi på Sixt Biluthyrning i Hamburg/Norderstedt tillhandahåller en stor fordonsflotta med olika prisklasser. För dig som söker något mer prisvänligt har vi flertalet person- och kombibilar inom segmentet Ekonomi. Lyxbilar har vi givetvis också, och för de som väljer att hyra bil i Hamburg/Norderstedt finns även fordonsgrupperna Cabriolet och Sportbil. Våra SUV:ar är ypperliga för vintersäsongen och när du ska köra längre sträckor. Behov av lastbil? Kontakta oss så hjälper vi dig med bokningen. Välkommen till Hamburg/Norderstedt och den vackra regionen Schleswig-Holstein.

 
 • Norderstedt
  Gutenbergring 43
  22848 Norderstedt bei Hamburg

  Må. - Fr.06:30 - 20:00
  Lö.07:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Norderstedt

  Sixt Biluthyrning
  Gutenbergring 43
  22848 Norderstedt bei Hamburg

  Må. - Fr.06:30 - 20:00
  Lö.07:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Förgyll resan genom att hyra bil i Hamburg/Norderstedt

En egen hyrbil i Hamburg/Norderstedt ger dig större möjligheter. Tyskland är ett utmärkt land för en bilsemester. Boka redan idag så slipper du tänka på det när du precis landat på Hamburgs flygplats. På hemsidan är det lätt att reservera en hyrbil i Hamburg/Norderstedt från valfri kategori. Se till att lägga till extra tillval om det är något du är intresserad av. Du kanske känner dig säkrare med en GPS? Eller vill du dela upp körningen med en vän? I så fall kan du lägga till en extra förare. Då tillvalen ibland varierar beroende på vilket kontor du väljer är det bra att göra din reservation online. Då ser du direkt vad som finns tillgängligt. Vi reserverar din fordonsgrupp, men inga enskilda bilmodeller. Hitta rätt fordon bland våra moderna sedaner, minibussar, herrgårdsvagnar och cabrioleter.

Det här vill du inte missa i norra Tyskland

Den här delen av landet är perfekt för dig som reser med bil. Sevärdheterna är många och ligger utspridda både inne i Hamburg och i andra intilliggande städer. Om du reser med familjen och har mindre barn med dig kan resan börja på Arriba Erlebnisbad, ett stort äventyrsbad endast sju minuter från oss. Är du bilintresserad? Ta en titt på brandkårsmuseet Feuerwehrmuseum Schleswig-Holstein, 10 minuter från Sixt Biluthyrning i Hamburg/Norderstedt. Har du ledigt flera dagar i rad? Ta bilen till Lübeck och se den mäktiga Sankt Maria-kyrkan från 1200-talet. Hit kör du på en timme från Hamburg. Välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service