Biluthyrning
Hameln
Fäll ihop
Tyskland // Hameln
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Hameln: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Hameln, en fin liten stad i den södra delen av Niedersachsen. Staden grundades redan under det tidiga 800-talet och är känd från den klassiska sagan om herren som spelade sin fiol för att leda ut råttor från staden. Vill du hyra en bil i Hameln för att utforska staden eller de vackra omgivningarna har du kommit helt rätt. Sixt biluthyrning i Hameln står alltid redo att hjälpa alla typer av resenärer, från dig som tänker på din ekonomi till dig som vill ha en lyxbil. Vi erbjuder personbilar, kombibilar, lastbilar och minibussar som passar de flesta behov.

 
 • Hameln

  Sixt Biluthyrning
  Kluetstr. 78A
  31787 Hameln

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Navigera rätt med Sixt biluthyrning i Hameln

Du kan antingen komma in spontant eller boka en hyrbil i Hameln via vår hemsida eller per telefon. Om du planerar att utforska alla sevärdheterna i regionen kan du med fördel lägga till extratjänster som förenklar dina bilresor. En GPS är ett utmärkt val, speciellt för dig som aldrig tidigare kört i Tyskland och som behöver hjälp att navigera rätt. När du bokar en hyrbil i Hameln är det bra att notera att vi har olika åldersgränser på våra bilar och att vi bara kan garantera en bil från den bokade bilgruppen, inte specifika bilmodeller. Varmt välkommen att hyra en bil i Hameln.

Se mer av Tyskland genom att hämta ut en passande bil

Det finns mycket att se och göra i staden. Du kan exempelvis hyra en bil i Hameln och köra ut till Schweineberg för att ta del av den vackra naturen och omgivningarna. Du kan även köra till naturområdet vid Süntel, beläget cirka 30 minuter norr om staden. Här finns det bland annat vackra grottor. Vill du hellre besöka närliggande storstäder kan du köra till Hannover. Bilresan dit tar cirka en timme, perfekt för en dagstur med hyrbilen från Hameln. Oavsett hur du väljer att lägga upp din tid i landet kan vi se till att du får en bil som passar just dina planer. Välkommen in till oss!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service