Biluthyrning
Hamm
Fäll ihop
Tyskland // Hamm
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Hamm: Sixt biluthyrning online-bokning

Knappt en timma från Dortmund ligger Hamm, en mysig stad i delstaten Nordrhein-Westfalen i västra Tyskland. Vi på Sixt hjälper dig gärna med din vistelse här genom att erbjuda en passande hyrbil i Hamm. Hos vår biluthyrning i Hamm kan du välja mellan många olika bilgrupper, både billigare och mer exklusiva. Kanske reser du med hela familjen? Vi kan varmt rekommendera ett 4x4-fordon med rymlig interiör och gott om plats för packning. Vi erbjuder även trevliga personbilar och kombibilar, dessa passar bra för såväl affärsresenären som för paret. Hos oss finns även lyxiga sportbilar och cabrioleter samt möjlighet att hyra lastbil.

 
 • Hamm

  Sixt Biluthyrning
  Hellweg 44
  59063 Hamm

  Må. - Fr.07:30 - 16:30
  Lö.08:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Hamm Tågstation (Westfalen)

  Sixt Biluthyrning
  Willy-Brandt-Platz 1b
  59065 Hamm

  Må. - Fr.07:30 - 19:00
  Lö.09:30 - 12:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Så här enkelt kan du hyra bil i Hamm

Det går väldigt snabbt att hyra bil i Hamm, särskilt med tanke på att du redan befinner dig på bokningssidan. För att boka väljer du först och främst ett kontor. Vi på Sixt har flera kontor i staden så välj det som passar dig bäst. Efter att du fyllt i kontor och datum kommer vi visa vilka bilar som finns tillgängliga under dina datum. Du har möjlighet att reservera en bilgrupp vid onlinebokning, men inte en specifik bilmodell. Efter att du valt en hyrbil i Hamm kan du börja skräddarsy den. På sidan kommer du att se vilka tillvalstjänster vi erbjuder. Dessa är bland annat olika tillägg för försäkringar, navigator och möjligheten att registrera extra förare till bilen.

Upptäck spännande och annorlunda sevärdheter genom att hyra bil i Hamm

Hamm är rätt stad för dig som älskar att kolla in sevärdheter. I den stora staden finns mängder av spektakulära saker att utforska, bland annat Hindu Shankarar Sri Kamadchi Ampal Temple, ett fantastiskt tempel väl värt ett besök. Du kan köra hit på 20 minuter. En annan sevärdhet du absolut inte får missa är stadens stora stolthet, glaselefanten. Detta är en häpnadsväckande byggnad på 35 meters höjd och som ser ut som en stor elefant. Du kan köra hit på en kvart om du tar Ahornallee. Varmt välkommen till vår biluthyrning i Hamm och till underbara Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service