Biluthyrning
Hanau
Fäll ihop
Tyskland // Hanau
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Hanau: Sixt biluthyrning online-bokning

Hanau är en mysig stad öster om storstaden Frankfurt, i den södra delen av den tyska delstaten Hessen. Vill du hyra en bil i Hanau är du varmt välkommen att göra det hos oss på Sixt. Vår biluthyrning i Hanau ger dig möjlighet att välja mellan flera olika bilmodeller. Notera att vi har flera kontor i staden och att kontoren har olika bilutbud. Här på hemsidan kan du välja det kontor som passar dig bäst när du vill boka en hyrbil i Hanau. Vi har lyxbilar i form av sportbil, cabriolet och 4x4-bil. Vi har även bilar för dig som tänker på din ekonomi, exempelvis från kategorier som personbil, kombibil, minibuss och lastbil.

 
 • Hanau
  Dörnigheimer Str. 9-12
  63452 Hanau

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Hanau

  Sixt Biluthyrning
  Dörnigheimer Str. 9-12
  63452 Hanau

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Hanau önskar dig varmt välkommen till staden

Oavsett om du är i staden för att göra affärer med Hanaus hundratals olika företag eller om du bara är här för att utforska Tyskland kan vi hjälpa dig att hyra en bil i Hanau som passar just din vistelse. Med hjälp av våra extratjänster kan du exempelvis lägga till en GPS om du ska köra till sevärdheterna utanför stadsgränserna. Vi gör vårt bästa för att du ska få den hyrbil i Hanau som du bokade, men vill påminna om att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller. Däremot reserverar vi alltid en likvärdig bil från samma bilkategori. Precis som bilutbudet kan extratjänsterna variera mellan våra kontor i staden.

Få ut det mesta av dina bilresor i Tyskland genom att hyra en bil i Hanau

Hanau är en fin stad med flera vackra platser att köra till. Det är en historisk ort med många intressanta museum. Värt att nämna är att bröderna Grimm föddes i just Hanau. I den nordvästra delen av staden finns den vackra statsparken Wilhelmsbad. Kör du ännu längre västerut kommer du till storstaden Frankfurt. Oavsett hur du väljer att spendera din tid i landet kan vi se till att du får en bil som passar just dina körbehov. Välkommen in till oss på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service