Biluthyrning
Heide
Fäll ihop
Tyskland // Heide
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Heide: Sixt biluthyrning online-bokning

Högt upp i den norra delen av Tyskland ligger den fina staden Heide. Här finns också vår biluthyrning i Heide, alldeles i närheten av väg 203 och bara en kvarts körsträcka från närmsta flygplats, Heide Buseum Airport. Hos oss på Sixt kan du hyra bil i Heide och få ut mer av din vistelse i landet. Börja med att välja ut ett fordon från en passande bilgrupp. Vi erbjuder både person- och kombibilar, lastbilar samt minibussar för större sällskap. Förhandsboka din hyrbil i Heide redan idag och förbered dig inför din resa i den vackra staden!

 
 • Heide

  Sixt Biluthyrning
  Meldorfer Str. 36
  25746 Heide

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Finn en skräddarsydd hyrbil hos vår biluthyrning i Heide

Tyskland är ett enastående land att köra bil i; vägskicket är optimalt och avstånden mellan storstäderna inte alltför långa. När du vill få en ännu bättre och framförallt smidigare resa kan du hyra en bil i Heide från oss på Sixt. Förhandsboka redan nu via vår hemsida så slipper du krångla med sådant när du väl anländer. På nätet tar det bara ett par minuter att boka din hyrbil. Via vår hemsida kan du även lägga till navigator, registrera en extra förare och utrusta bilen med bilbarnstolar. Vi bjuder på obegränsade kilometer så du kan med fördel passa på att köra till andra städer. Några saker är bra att notera: bland annat kan vi inte reservera en specifik bilmodell när du förhandsbokar fordon online. Du behöver även ha fyllt 21 år för att kunna hyra vissa bilar i sortimentet, men vi har även bilar för dig som är 18 år.

Genom att hyra bil i Heide kan hela familjen få roligt på resan

Det är lätt att blanda ihop Heide Park med staden Heide, men det är inte hela världen. För er som vill besöka den fantastiska nöjesparken Heide Park tar det endast 1 timme och 50 minuter att köra hit. Parken ligger i staden Soltau och är Tysklands största nöjespark. Så om du vill hitta en nöjespark som är ännu bättre än både Grönan och Liseberg sammanslaget är detta svaret. Dock finns det mycket att göra även i Heide stad. Du kan exempelvis köra ut till havet och den närliggande staden Büsum, belägen endast 20 minuters bilfärd bort. Inne i centrala Heide finns landets största marknadsplats, ett måste att besöka under din vistelse här! Strosa omkring på den charmiga marknaden, särskilt under vintern då det hålls en mysig julmarknad. Vi på Sixt välkomnar dig med en riktigt bra hyrbil i Heide!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service