Biluthyrning på Heidelberg

 

Mest populära bilarna i Heidelberg

* Priserna beräknades den 02.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Heidelberg, med början den 09.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Heidelberg

Adress

Hebelstr. 1, 691 15 Heidelberg, Tyskland
Mer information

Kontorstider

mån - fre
06:00 - 20:00
lör
06:00 - 14:00
sön
08:00 - 12:00
Helgdagar
08:00 - 12:00

Våra tjänster på Heidelberg

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Knappt en timme söder om Frankfurt ligger staden Heidelberg. För dig som ska hit på affärsresa eller semester kan en hyrbil i Heidelberg vara fördelaktigt. Vi hälsar dig varmt välkommen till vår biluthyrning i Heidelberg och ser fram emot att hjälpa dig hitta en passande bil för din vistelse. Vårt kontor finner du enkelt precis intill vägen Eppelheimer och bredvid affären Karl Oswald. Om du ska hyra bil i Heidelberg är det smidigt att besöka oss eftersom vi ligger i nära anslutning till flera motorvägar som leder vidare in i landet. Tyskland är ett utmärkt land att utforska med hyrbil från Heidelberg.
Få ut mer av resan genom att hyra bil i Heidelberg

Få ut mer av resan genom att hyra bil i Heidelberg

Vi på Sixt hjälper dagligen mängder av resenärer med deras resor. Om du också vill uppleva förstklassig service och ett komplett fordonsutbud är du välkommen in till oss. Här kan du välja ut om du vill köra en modern person- eller kombibil eller om du vill unna dig en lyxigare sportbil eller cabriolet. Om du ska transportera mycket saker kan en lastbil vara att föredra. Vi har även kraftiga 4x4-fordon, något för dig som gillar att utforska mer svåråtkomliga platser. Men en hyrbil i Heidelberg är inte fulländad utan våra tillvalstjänster, lägg till dina favoriter smidigt online! Vi erbjuder navigator, utökad försäkring och mycket mer. Du kan även registrera en extra förare och välja om du vill ha dieselmotor. Besöker du området under vintern? Då bjuder vi på ett vintertillägg. När du väl ska hyra bil i Heidelberg online ser du enkelt vilka tillvalstjänster vi erbjuder, dessa kan dock variera från kontor till kontor. Tyvärr kan vi inte inte garantera specifika bilmodeller men vi ser alltid till att du får en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori. Din resa i landet börjar och slutar på bästa sätt med oss på Sixt!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Heidelberg

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Heidelberg?
För att hyra en bil hos SIXT på Heidelberg så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Heidelberg.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Heidelberg?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,2
En sammanställning av 769 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,5)
Återlämningen av bilen
(4,4)
Vägen till Sixt
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Velar
Range Rover Velar
Mercedes-AMG SL63 Convertible
Mercedes-AMG SL63 Convertible
VW Beetle
VW Beetle
BMW M5
BMW M5
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Audi A8
Audi A8
BMW X5M 50
BMW X5M 50
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW M4 Cabrio
BMW M4 Cabrio

Vanliga frågor om hyrbilar på Heidelberg

Kan jag boka en bil för en längre tid på Heidelberg?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Heidelberg?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?