Biluthyrning
Heilbronn
Fäll ihop
Tyskland // Heilbronn
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Heilbronn: Sixt biluthyrning online-bokning

Nästan en timmes bilfärd norr om den populära storstaden Stuttgart hittar du Heilbronn vid floden Neckar. Om du vill ta del av kulturen, evenemangen och regionens välkända röda viner kan du hyra en bil i Heilbronn hos oss på Sixt. Vi har ett komplett utbud av bilkategorier för våra besökare att välja mellan. Om du behöver en stor och stark bil kan du välja bland våra 4x4-bilar, lastbilar eller minibussar. Vi har även sportbilar, cabrioleter, kombibilar och personbilar.

 
 • Heilbronn

  Sixt Biluthyrning
  Salzstr. 186
  74076 Heilbronn

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Njut mer av din vistelse genom att hämta ut en passande bil från Sixt biluthyrning i Heilbronn

Vi har inte bara flera olika fordonskategorier att erbjuda, du kan dessutom hyra en bil från Heilbronn som du anpassar med våra extratjänster. Om du exempelvis besöker staden under september för att njuta av den årliga vinfestivalen kan du med fördel registrera en extra förare. På så sätt kan ni turas om att köra bilen. Hos oss kan du även lägga till vårt vintertillägg, extraskydd till bilförsäkringen och mycket mer. Skulle det vara så att den bilmodell du väljer inte finns att hämta ut kommer du att få en likvärdig hyrbil i Heilbronn som ersättning. Kom in till kontoret, ring eller förboka din bil med vår hemsida redan idag.

Börja ditt äventyr i Tyskland med att hyra en bil i Heilbronn

Även om Heilbronn är en spännande stad med mycket att upptäcka, som exempelvis köpferbrunnen och pfühlparken, är det även en utmärkt utgångspunkt för längre bilfärder. Staden ligger precis vid korsningen mellan motorvägarna A6 och A81. Du kan snabbt köra din hyrbil från Heilbronn till städerna Würzburg, Nürnberg, Stuttgart eller Mannheim för att nämna några. Vi hjälper dig gärna få ut mer av din bilresa i denna delen av Tyskland. Kom in till vår biluthyrning i Heilbronn om du vill ha fler tips på roliga saker du kan göra och vackra platser du kan se.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service