Biluthyrning
Heppenheim
Fäll ihop
Tyskland // Heppenheim
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Heppenheim: Sixt biluthyrning online-bokning

Heppenheim är en mysig stad i Tyskland, omgiven av vinodlingar och frodig natur. Staden ligger vid foten av bergskedjan Odenwald. Högt upp på en kulle hittar du även slottet Starkenburg. Det finns många fördelar med att hyra en bil i Heppenheim, framförallt om du vill kunna utforska resten av regionens sevärdheter och småstäder. Vårt kontor i staden erbjuder bilar från de flesta kategorier, från lyxbil, sportbil, cabriolet och 4x4 till personbil, kombibil och minibuss. Vi har fordon som passar de flestas ekonomi. Boka gärna din hyrbil i Heppenheim via vår hemsida.

 
 • Heppenheim

  Sixt Biluthyrning
  Darmstädter Str. 13
  64646 Heppenheim (Bergstraße)

  Må. - Fr.08:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Ta hjälp av Sixt biluthyrning i Heppenheim för att se mer av Tyskland

Heppenheim är en fantastiskt vacker stad, fylld med historia, gamla stadsdelar och spännande saker att både se och göra. Staden tillhör förbundslandet Hessen och ligger precis vid gränsen till delstaten Baden-Württemberg. Vårt tips är att du börjar med att hyra en bil i Heppenheim via vår hemsida och samtidigt lägger till extratjänster som passar just din planerade bilresa i landet. Eftersom det finns så många småstäder och vackra platser att upptäcka så rekommenderar vi alltid en GPS. Förutom en navigator kan du även hyra en bil i Heppenheim utrustad med en bilbarnstol, en extra registrerad förare, utökat försäkringspaket och mycket mer. Vi kan inte garantera specifika bilmodeller när du bokar online, men reserverar alltid en likvärdig bil från samma bilkategori. Vi bjuder även på en obegränsad körsträcka.

Med en hyrbil från Heppenheim har du otaliga möjligheter

Bara den lilla staden Heppenheim bjuder på flera sevärdheter, från slottet och de pittoreska gränderna till det frodiga naturreservatet i närheten. Har du tur så kanske du till och med besöker orten när en av de många festivalerna pågår. Från vår biluthyrning i Heppenheim har du även nära till Mannheim, Worms och andra städer som ligger längs med floden Rhen. Du kan även köra norrut för att komma till Bensheim och Darmstadt. Kom in till oss på Sixt så tipsar vi gärna om fler platser att besöka.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service