Biluthyrning
Hildesheim
Fäll ihop
Tyskland // Hildesheim
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Hildesheim: Sixt biluthyrning online-bokning

Cirka tre mil söder om Hannover hittar du Hildesheim, en mysig stad full med vackra tyrolerhus. Om du ska besöka norra Tyskland är du varmt välkommen att besöka oss på Sixt. Vår biluthyrning i Hildesheim hittar du på två platser; ett kontor ligger precis vid centralstationen, det andra precis intill parken Nordfriedhof. Från vårt kontor har du möjlighet att hyra bil i Hildesheim i en prisklass som passar dig. Vi har både lyxbilar i form av sportbilar, 4x4-fordon och cabrioleter men självklart även prisvärda ekonomibilar som person- och kombibilar. Vi tillhandahåller även lastbil och minibuss om det är av intresse. Med en hyrbil i Hildesheim kan du utforska staden smidigare, snabbare och på ett roligare sätt.

 
 • Hildesheim
  Steuerwalder Str. 108
  31137 Hildesheim

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Hildesheim Centralstation
  Bahnhofsplatz 1
  31134 Hildesheim

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Hildesheim

  Sixt Biluthyrning
  Steuerwalder Str. 108
  31137 Hildesheim

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Hildesheim Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Bahnhofsplatz 1
  31134 Hildesheim

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Välkommen till vår biluthyrning i Hildesheim

Föredrar du att köra bil med dieselmotor? Eller har du planerat att besöka flera städer under din resa i Tyskland? Med hjälp av olika extratjänster har du möjlighet att skräddarsy din hyrbil i Hildesheim på ett smart sätt. För dig som vill köra längre distanser kan det exempelvis vara fördelaktigt att registrera en extra förare till bilen. På så vis kan ni turas om med körningen. Om du besöker staden med hela familjen har vi bra bilbarnstolar i olika storlekar som kan vara bra för de minsta passagerarna. Genom att hyra bil i Hildesheim och förboka online ser du alla våra tillvalstjänster. Det tar bara ett par minuter att boka på nätet. När du bokar en bil på hemsidan kan du inte reservera en specifik bilmodell, endast en motsvarande bil från ditt val av fordonskategori.

Ta del av historia och kultur i Hildesheim

Hildesheim är en stad belägen i förbundslandet Niedersachsen och här har bebyggelse funnits sedan förfrankisk tid. Eftersom staden är mycket gammal finns det många vackra gamla hus, kyrkor och andra byggnader att besöka. Du kan bland annat köra till Hildesheim Domkyrka, belägen endast tio minuters körsträcka söder om vårt kontor. Om du reser hit med barnen kanske ett stopp på djurparken Wildgatter Hildesheim kan vara kul! Hit tar det cirka en kvart att köra via Kurt-Schumacher-Strabe och B243. Välkommen till oss på Sixt när du vill hyra en passande bil i Hildesheim!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service