Biluthyrning
Hof
Fäll ihop
Tyskland // Hof
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Hof: Sixt biluthyrning online-bokning

I östra Tyskland, nära gränsen till Tjeckien, hittar du staden Hof. För dig som ska hit kanske en hyrbil i Hof kan vara passande? Vi på Sixt tillhandahåller flera olika bilgrupper som kan underlätta din vistelse i landet. Vår biluthyrning i Hof finns både i stadens centrala delar men också vid flygplatsen, något som givetvis underlättar om du anländer till Hof-Plauen Airport. Från oss kan du välja om du vill köra en smidig personbil eller en bekväm kombibil. Vi har även lastbil på förfrågan. Kanske reser du i ett större sällskap? Kanske kan då en minibuss vara aktuellt? Vi hjälper dig när du vill hyra bil i Hof!

 
 • Hof

  Sixt Biluthyrning
  Kornhausacker 9
  95030 Hof

  Må. - Fr.07:30 - 14:00
  Lö.08:00 - 10:00
  Sö.10:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Påbörja din resa i landet hos vår biluthyrning i Hof

Det är trevligt och roligt att kunna köra sin egen hyrbil i Hof och i andra delar av landet. Vägskicket i Tyskland är genomgående mycket bra. Är du bilburen tar du dig fram snabbt och lätt och får enkelt med dig all packning. När du ska hyra bil i Hof kan du dels boka via telefon, via vår hemsida eller genom att besöka vårt kontor på plats i staden. Att reservera en bil via nätet brukar vara det smidigaste alternativet. För att hyra bil i Hof via hemsidan väljer du helt enkelt ut en bilgrupp som passar, därefter kan du lägga till valfria tillval. Det brukar vara bra att registrera en extra förare, åtminstone om du vill kunna dela upp körningen mellan en vän eller din partner. En navigator kommer ofta också till användning då den underlättar när du ska hitta till olika städer och sevärdheter. Reservera en bilgrupp redan idag, notera dock att du reserverar en bilkategori, inte en specifik bilmodell.

Vi på Sixt rekommenderar gärna sevärdheter i området

Hof är en mysig stad som erbjuder alla besökare något sevärt, oavsett ålder. För de yngre resenärerna brukar stadens djurpark vara ett populärt utflyktsmål. Du kör till Zoologischer Garten Hof på en kvart från vårt kontor. Att bara gå omkring i stadens centrum är en upplevelse i sig. Här kantas gator och torg med fantastiska hus och spännande arkitektur. Ett tips är att ta med dig kameran! Vill du sträcka på benen? Kör i så fall ut till den botaniska trädgården, belägen i centrumets norra del. Varmt välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service