Biluthyrning
Husum
Fäll ihop
Tyskland // Husum
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Husum: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Husum i nordvästra Tyskland! Vi på Sixt biluthyrning i Husum hjälper dig gärna att påbörja din vistelse här på bästa sätt. Hos oss kan du välja mellan flera trevliga bilgrupper, antingen via vårt kontor på plats eller genom att boka i förväg via vår hemsida. Med en hyrbil i Husum kan du lättare se dig omkring, besöka spännande sevärdheter och köra till andra närliggande städer. Välj bland bilgrupper som person- och kombibilar samt lastbilar och minibussar.

 
 • Husum

  Sixt Biluthyrning
  Schleswiger Chaussee 96
  25813 Husum

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.09:00 - 11:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Smarta tillval hos Sixt biluthyrning i Husum

Vi på Sixt har gjort vårt bästa för att samla olika bilmodeller och bilkategorier. Men det är inte allt. För att kunna möta alla våra kunders olika krav och önskemål erbjuder vi även många smarta extratjänster. Du har bland annat möjligheten att välja dieselmotor och registrera extra förare samt utrusta bilen med en praktisk navigator. Med hjälp av våra extratjänster kan du enkelt anpassa din hyrbil i Husum så den passar perfekt för just din resa. Kom ihåg att när du förhandsbokar en bil online reserverar du ett fordon enligt bilgrupp, inte en specifik bilmodell. Om du har frågor gällande hyra av bil i Husum får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Vad vill du hinna med under din resa i Tyskland?

Genom att hyra bil i Husum kommer du att hinna med mer under din vistelse i staden. I Husum med omnejd finns gott om platser att utforska. Kanske vill du göra en dagsutflykt till den vackra borgen Schloss vor Husum? Hit tar du dig enklast via väg Schleswiger Chaussee, en biltur som tar cirka tio minuter från vårt kontor. Om du är historieintresserad kan du ta del av spännande historia på Schiffahrtsmuseum, stadens sjöfartsmuseum. Även hit kör du på cirka tio minuter. Varmt välkommen att hyra bil i Husum!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service