Biluthyrning
Ingolstadt-Manching Flygplats
Fäll ihop
Tyskland // Ingolstadt // Ingolstadt-Manching Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Ingolstadt-Manching Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Zur General Aviation 2
  85077 Manching DE +49-8966060060
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: IGS
Öppettider
Må. - Fr.08:00 - 16:00
Lö. - Sö.08:00 - 12:00
 
 

Sixt biluthyrning vid Ingolstadt Manching flygplats är det perfekta stället att börja din vistelse i Bayern på. Välj mellan någon av de många högkvalitativa bilarna i vår fordonpark och njut av att enkelt kunna ta dig till olika platser i området utan att behöva passa tidtabeller. Är du intressed av olika typer av extrautrustning till din hyrbil vid Ingolstadt Manching flygplats hjälper vår trevliga och proffsiga personal gärna till. Vi på Sixt är medvetna om att alla våra kunder har unika önskemål och behov, och vi gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Att hyra bil vid Ingolstadt Manching flygplats ska förutom att gå snabbt och enkelt även vara en angenäm upplevelse.

Att hyra bil vid Ingolstadt Manching flygplats

Manching flygplats utanför Ingolstadt ligger ungefär 15 kilometer sydost om stadens centrum. Flygplatsen är relativt liten, och används till största delen för tjänsteresor för anställa i stadens biljätte Audi. Du hittar Sixt biluthyrning vid Ingolstadt Manching flygplats i ankomstterminalen genom att följa skyltarna. Vi ser fram emot att få lämna över nycklarna till din hyrbil!

Upptäck Ingolstadt med omgivning

Med strax över 130 000 invånare tillhör inte Ingolstadt någon av de största tyska städerna, men staden har trots det mycket att erbjuda. Missa inte staden gamla stadskärna, som är mycket välbehållen och innehåller många byggnader från Medeltiden. Ingolstadt ligger strategisk placerad, med Österrike, Schweiz och Frankrike inom några timmars räckhåll. Genom att hyra bil vid Ingolstadt Manching flygplats är det även en enkelt match att ta sig de 76 kilometerna söderut till München. Besök Marienplatz, som räknas som stadens mittpunkt, där det nya och gamla stadshuset ligger sida vid sida. Missa inte heller det mysiga Schwabing, en stadsdel som befolkas av konstnärer, bohemer och folk som önskar att de vore konstnärer och bohemer. För den konstintresserade är Alte Pinakothek och Neue Pinakothek två bra konstmusséer.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.08:00 - 16:00
Lö. - Sö.08:00 - 12:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Ingolstadt-Manching Flygplats IGS Zur General Aviation 2 85077 Manching 48.715544, 11.533906 +49-8966060060

Sixtkontoret Ingolstadt-Manching Flygplats IGS

Zur General Aviation 2
85077 Manching
 
Tel. +49-8966060060

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service