Biluthyrning
Itzehoe
Fäll ihop
Tyskland // Itzehoe
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Itzehoe: Sixt biluthyrning online-bokning

Högt upp i norra Tyskland hittar du Itzehoe, en fin liten stad vid ån Stör. Det är en av de äldsta städerna i området och grundades faktiskt runt en borg. Vill du hyra en bil från Itzehoe är du varmt välkommen in till oss på Sixt. Vi ser alltid fram emot att få hjälpa nyfikna besökare ta del av denna region med hjälp av en passande hyrbil från Itzehoe. Vi erbjuder både ekonomi- och premiumklassbilar i vårt utbud. Välj bland fordonskategorier som personbil, kombibil, minibuss och lastbil. Du kan enkelt hyra en bil i Itzehoe genom att förboka den via vår hemsida.

 
 • Itzehoe

  Sixt Biluthyrning
  Edendorfer Str. 51
  25524 Itzehoe

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Med Sixt biluthyrning i Itzehoe blir det lättare att utforska regionens sevärdheter

De flesta som hämtar ut en hyrbil från Itzehoe är här för att utforska och besöka alla vackra platser och sevärdheter i delstaten Schleswig-Holstein. För att få ut så mycket som möjligt av din tid här kan du hyra en bil från Itzehoe som du utrustar med extratjänster. Ett tips är att lägga till en GPS så att du alltid hittar fram längs vägarna. Det är värt att notera att vi inte garanterar enskilda bilmodeller vid onlinebokningar. Vi kan endast garantera att du får en av bilarna från den valda bilkategorin. Du får dock alltid alla dina valda extratjänster applicerade till den bil du hämtar ut från vår biluthyrning i Itzehoe.

Se och upplev vacker natur i norra Tyskland

En kort biltur från Itzehoe hittar du nationalparken Wattenmeer och dess mysiga stränder. Du har dessutom nära till storstäder som Hamburg och Kiel. Cirka 1 timmes bilkörning norrut hittar du den lilla orten Busdorf och den populära vikingabyn Hedeby. Kör du österut kommer du till Lübeck. Staden ligger cirka en timme från Itzehoe och passar perfekt för en dagstur. Strax norr om Lübeck hittar du nöjesparken Hansa-Park, perfekt för dig som reser med barn. Kom in till vårt kontor så tipsar vi gärna om fler sevärdheter att köra till.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service