Biluthyrning
Jena
Fäll ihop
Tyskland // Jena
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Jena: Sixt biluthyrning online-bokning

För dig som planerat in en resa till den vackra staden Jena i östra Tyskland är du varmt välkommen till oss på Sixt. Vår biluthyrning i Jena ligger endast 20 minuter från den närmsta flygplatsen Flugplatz Jena-Schöngleina (EDBJ). Hos oss kan du hämta ut en hyrbil i Jena som passar perfekt för din resa i landet. Vi tillhandahåller fordonsgrupper inom både ekonomi- och premiumsegmentet. Du kan exempelvis hyra en lyxbil i Jena. Vi har både sportbilar, cabrioleter och 4x4-fordon att välja mellan bland våra premiumbilar. Du kan även hyra en smidig person- eller kombibil, även dessa är moderna och praktiska men framförallt prisvärda. Därtill finns även lastbil och minibuss att välja bland.

 
 • Jena
  Rudolstädter Str. 58
  07745 Jena

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 11:00
  Sö.09:00 - 11:00
  Boka på detta kontoret

 • Jena

  Sixt Biluthyrning
  Rudolstädter Str. 58
  07745 Jena

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 11:00
  Sö.09:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hur viktigt är det med bekvämligheten?

När du ska hyra bil i Jena kan du välja bland mycket mer än bara själva bilen. På vår biluthyrning i Jena har du möjlighet att lägga till smarta extratjänster. Vårt tips är att du kollar exakt vad som finns under dina datum genom att förhandsboka din bil online. På vår hemsida ser du genast om den önskade bilen finns tillgänglig under din vistelse, samt vilka extratjänster som erbjuds. Några exempel på tillval är navigator, bilbarnstolar och möjlighet att välja fordon med dieselmotor. Att anpassa din hyrbil i Jena med hjälp av våra tillval gör bilen ännu bekvämare och mer skräddarsydd efter dina önskemål. Vi vill gärna att du noterar några få saker: vi kan inte reservera specifika bilmodeller och för att få hyra vissa fordon ur premiumsegmentet behöver du ha fyllt 21 år.

Hinn med alla sevärdheter genom att hyra bil i Jena

Jena är som ett smörgårdsbord, fyllt med aktiviteter och sevärdheter som passar hela familjen. Med en egen bil har du samtidigt möjlighet att köra till andra storstäder, exempelvis Berlin. Till huvudstaden tar det bara 2,5 timme via A9. Men det finns egentligen inga anledningar till varför du skulle vilja lämna Jena, här finns både utkiksplatser, botaniska trädgårdar, museum och god mat. Besök Zeiss Planetarium om du är intresserad av rymden. Planetariet ligger alldeles i närheten av vårt kontor. För en fin utsikt över staden kan du åka upp i Jen Tower, en skyskrapa belägen bara en kilometer från oss. För historieentusiasten kan du besöka Napoleonstein, ett riktigt slagfält. Härifrån har du dessutom en makalös utsikt över staden. Körsträckan hit tar ungefär en kvart via B7 norrut. Välkommen till Sixt och Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service