Biluthyrning
Kempen
Fäll ihop
Tyskland // Kempen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kempen: Sixt biluthyrning online-bokning

Kempen är en tysk stad belägen strax en timma norr om Köln. För dig som ska resa hit kan du börja med att hämta ut en hyrbil i Kempen som passar din vistelse. Vi på Sixt rekommenderar gärna en fordonsgrupp utifrån dina önskemål och krav inför din resa i Tyskland. Från vår biluthyrning i Kempen kan du välja mellan många bra bilgrupper. Genom att köra en bil kan du lägga upp din resa på ett enklare sätt. Tyskland är ett optimalt land att bilsemestra i, särskilt när du kan välja ut ett fordon i din prisklass. Vi har både budgetanpassade person- och kombibilar men även lyxigare sportbilar och cabrioleter. Tänkte du besöka fler städer under samma resa? Då kan vi tipsa om våra 4x4-fordon, de är bekväma för längre körsträckor. Hör av dig om du vill hyra lastbil så hjälper vi dig.

 
 • Kempen

  Sixt Biluthyrning
  Hülser Str. 69
  47906 Kempen

  Må. - Fr.07:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 14:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Anpassa din hyrbil i Kempen med smarta extratjänster

När du ska hyra bil i Kempen kan du göra mer än att välja ut en bilgrupp som verkar passande. Du kan nämligen, med hjälp av våra tillval, anpassa din bil och på så sätt göra den mer bekväm. Några exempel på tillval är navigator, dieselmotor och bilbarnstol. Du kan även registrera ytterligare en förare till bilen, en stor fördel om du tänker köra längre distanser. När du ska hyra bil i Kempen råder vi dig att lägga till just navigator eftersom den underlättar otroligt mycket om du inte är van vid att köra i Tyskland. Vi kan reservera ett fordon från en valfri bilgrupp men tyvärr inte en specifik bilmodell. Vi på Sixt bjuder på obegränsade kilometer när du bokar hos oss.

Besök vackra byggnader i Kempen

I Kempen finns det mycket att göra, bland annat kan du besöka gamla historiska sevärdheter. Kör gärna ut till Gartenhaus, ett gammalt hus cirka fem minuter från vår biluthyrning i Kempen. Om du vill ta en dagsutflykt till en större stad ligger Düsseldorf endast 40 minuter bort. Du kör enklast hit genom att ta A52:an mot sydöst. Få en roligare och smidigare resa i landet, besök oss så hjälper vi dig hyra bil i Kempen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service