Biluthyrning
Kevelaer
Fäll ihop
Tyskland // Kevelaer
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kevelaer: Sixt biluthyrning online-bokning

Kevelaer är en av de västligaste städerna i Tyskland, precis vid gränsen till Nederländerna. Vill du utforska det vackra förbundslandet Nordrhein-Westfalen kan du med fördel hyra en bil i Kevelaer via oss på Sixt. Stadens läge och vårt utbud av både ekonomi- och lyxbilar gör det till en utmärkt utgångspunkt för de flesta typer av vistelser. Du kan hyra en bil i Kevelaer från fordonskategorier som personbil, kombibil, sportbil, cabriolet, minibuss och lastbil. Använd vår hemsida för att se vilka bilar som är tillgängliga och för att samtidigt lägga till extratjänster till bilen.

 
 • Kevelaer

  Sixt Biluthyrning
  Hoogeweg 142a
  47623 Kevelaer

  Må. - Fr.08:00 - 17:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Kevelaer hjälper dig få en minnesvärd resa i Tyskland

Den västra delen av landet är en populär destination för alla möjliga resenärer, från affärsmän till stora familjer som är här på semester. Genom att boka en bil från vår biluthyrning i Kevelaer via vår hemsida kan du lägga till extratjänster som passar just dina behov. Reser du med barn är våra bilbarnstolar ett passande val. Vi erbjuder även möjligheten att hyra en bil från Kevelaer som kan köras av flera förare, så länge dessa registreras och uppfyller ålderskraven. Vi försöker alltid se till att du får den specifika bil du önskar. Dock kan vi inte garantera specifika bilmodeller, men reserverar alltid en hyrbil från Kevelaer som tillhör samma bilkategori. Vi ser även till att du får alla dina bokade extratjänster applicerade till det fordon du hämtar ut.

Varje år besöker cirka en miljon pilgrimer Kevelaer

Anledningen till detta är "Marienwallfahrt", den stora pilgrimsresan som är dedikerad till jungfru Maria. Staden bjuder på mer än bara religion. En populär turistdestination i staden är nöjesparken Irrland. Här finns mängder av roliga saker för både barn och vuxna att underhålla sig med. Du kan även köra din hyrbil från Kevelaer till städer som Duisburg, Essen och Düsseldorf. Staden längst bort av dessa, Düsseldorf, ligger cirka en timme bort när du kör via motorvägen A57. Kom in till oss på Sixt så hjälper vid dig gärna med fler tips på saker att göra och platser att besöka.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service