Biluthyrning
Kleve
Fäll ihop
Tyskland // Kleve
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kleve: Sixt biluthyrning online-bokning

I närheten av floden Rhen, i västra Tyskland, ligger delstaten Nordrhein-Westfalen. Här hittar du även vår biluthyrning i Kleve. Kleve är en mysig stad som inte är alltför liten, men ändå tillräckligt liten för att ha en mysig småstadskänsla. Här kan du ta del av tysk historia, besöka vackra byggnader och promenera längs med floden. Från oss på Sixt kan du hyra en bil i Kleve från vårt omtyckta ekonomisegment av prisvärda fordon. Vi tillhandahåller moderna personbilar och kombibilar. Behöver du finns även lastbilar på begäran.

 
 • Kleve

  Sixt Biluthyrning
  Emmericher Str. 271
  47533 Kleve

  Må. - Fr.08:00 - 17:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Via hemsidan kan du hyra en bil i Kleve redan idag

För att underlätta din resa så mycket som möjligt kan du förboka en bil redan idag. Via vår hemsida är det enkelt att reservera en bilgrupp för att sedan fullända bilen med våra extratjänster. Däremot går det inte att reservera en specifik bilmodell. Det tar inte mer än ett par minuter att boka en hyrbil i Kleve från oss. Börja med att fylla i de datum det gäller. Därefter kommer vi visa upp förslag på de tillgängliga bilgrupperna. När du hittat en hyrbil i Kleve som passar din budget och dina önskemål kan du komplettera med våra extratjänster. Här finns tillval som kan förenkla resan och göra din bilkörning bekvämare, till exempel en GPS. När du känner dig helt färdig är det helt enkelt bara att boka. Så lätt är det att hyra bil i Kleve från oss på Sixt!

Börja din vistelse i Tyskland hos oss på Sixt biluthyrning i Kleve

Få en bekväm start på resan genom att börja med att hämta ut din bil hos oss. Därefter kan du genast börja utforska regionens bästa sevärdheter. Ett tips är att stanna till vid Moyland Castle, ett vackert slott beläget cirka en mil från vårt kontor. Det finns gott om gamla historiska byggnader i Kleve, alla ligger i väldigt vackra omgivningar. Du som är på familjeresa med mindre barn kanske vill hitta på något mer lekfullt en av dagarna? I närområdet ligger Zoo Kleve, ett perfekt utflyktsmål för hela familjen! Trevlig resa!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service