Biluthyrning
Konstanz
Fäll ihop
Tyskland // Konstanz
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Konstanz: Sixt biluthyrning online-bokning

Hämta upp din hyrbil direkt efter att du kommit fram till Konstanz i Tyskland. Vi erbjuder en centralt belägen uthyrning och du som resenär kund kan alltid välja mellan många olika fordon på Sixt biluthyrning i Konstanz.

 
 • Konstanz
  Max-Stromeyer-Str. 120
  78467 Konstanz

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Konstanz

  Sixt Biluthyrning
  Max-Stromeyer-Str. 120
  78467 Konstanz

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Konstanz

Välj mellan allt från 4x4, cabriolet och minibuss eller varför inte boka en lyxbil? Här finns bilar i alla ekonomi klasser. Det går också att göra flera olika typer av tillval på vår biluthyrning i Konstanz. Tillvalsfunktionerna är utformade för att anpassa din bilresa utifrån dina körbehov. Har du några frågor om att hyra bil hos oss? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta en bil som passar till just din resa. Oavsett om du är här på besök för jobbets räkning eller kommer för en stunds avkoppling och semester kan en lösning alltid tar fram.

Biluthyrning Konstanz, Tyskland

Här på Sixt ser vi alltid till att du som är resenär snabbt kan påbörja din färd i staden. Efter att vi överlämnat nycklarna till din bil är du redo att starta bilresan. Det finns mycket att uppleva i staden Konstanz och dess omgivningar. Constance Harbour, Bismarckturm, Rosgartenmuseum Konstanz och Muenster Unserer Lieben Frau hör till stadens mest kända sevärdheter. Besök Sixt webb för att hyra bil i Konstanz. När du bokar en hyrbil i Konstanz kan du alltid hitta en modell fordonsmodell anpassad utifrån din krav på bekvämlighet. Du får alltid många hyrbilsmöjligheter när du väljer att hyra bil i Konstanz.Att hyra bil i Konstanz har med andra ord aldrig varit enklare.

Du får alltid optimal frihet att upptäcka allt som landet erbjuder med en hyrbil från Konstanz. Varför inte även passa på att utforska den natursköna omgivningarna? En bit utanför stadens finns både golf- och spaanläggningar.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service