Biluthyrning
Landshut
Fäll ihop
Tyskland // Landshut
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Landshut: Sixt biluthyrning online-bokning

I sydöstra Tyskland, endast en timmes körsträcka från München, hittar du vår biluthyrning i Landshut. Staden ligger i delstaten Bayern och är inbjudande med sina färgglada hus och mysiga gator. För dig som ska resa hit är du varmt välkommen till oss på Sixt när du vill hyra bil i Lantshut. Vi erbjuder bekväma kombibilar och personbilar från vårt ekonomisegment samt lastbil och rymliga minibussar för större sällskap. När du förhandsbokar din hyrbil i Lantshut via vår hemsida är det bara att komma in till oss för att hämta bilnycklarna när du anländer.

 
 • Landshut

  Sixt Biluthyrning
  Johannisstraße 26
  84034 Landshut

  Må. - Fr.07:30 - 14:00
  Lö.08:00 - 10:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Skräddarsy din hyrbil i Landshut

Vi har gjort det extra lätt att hyra bil i Lantshut genom vår hemsida. Här kan du enkelt förhandsboka ett passande fordon för att sedan göra det komplett med olika tillval. Ett av de mer populära valen är att lägga till en navigator. Med denna blir det ännu lättare att hitta till olika städer och stadsdelar. Du kan även applicera en bilbarnstol om du reser med mindre barn samt välja om du vill ha en bil med dieselmotor. Gör det enklare för dig själv genom att förboka bilen online redan idag så ser du exakt vilka tillval vi erbjuder under dina datum. Kom ihåg att våra extratjänster ibland skiljer sig mellan kontoren och att du behöver vara 21 år för att hyra från vissa bilgrupper. I övrigt är det också bra att känna till att vi på Sixt inte har möjlighet att reservera specifika bilmodeller.

Känn historiens vingslag i Lantshut

Genom att hyra en bil i Lantshut blir det roligt och enkelt att utforska stadens sevärdheter. Ett tips är att köra till Trausnitz Castle, en biltur som endast tar tio minuter. Slottet är otroligt vackert så glöm inte att ta med kameran. För dig som reser till Tyskland med barnen kan en dagsutflykt till djurparken Hofgarten vara intressant. Även denna ligger endast tio minuter från vår biluthyrning i Lantshut. Tack vare vårt centrala läge i staden är du aldrig mer än en kort biltur från kända sevärdheter. För dig som vill se en äkta borg kan du köra till Ländtor, en fantastisk aktivitet att fylla din vistelse med. Få en roligare, smidigare och bekvämare resa med en egen bil från oss på Sixt biluthyrning!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service