Biluthyrning
Langen
Fäll ihop
Tyskland // Langen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Langen: Sixt biluthyrning online-bokning

Alldeles i närheten av Frankfurt ligger staden Langen, och här finns även vi på Sixt biluthyrning. Om du ska resa hit kan vi hjälpa dig att hitta en passande hyrbil för din vistelse i Langen. Det har sina fördelar att kunna köra en egen bil i Tyskland, särskilt med tanke på att vägskicket är optimalt och att du smidigt kan ta dig mellan städerna. Bland annat tar det bara två timmar att nå Stuttgart. Från vår biluthyrning i Langen kan du hitta en passande person- eller kombibil för din resa. Vi tillhandahåller moderna bilmodeller med hög komfort. Det finns även möjlighet att hyra lastbil eller minibuss.

 
 • Langen

  Sixt Biluthyrning
  Pittlerstr. 31
  63225 Langen (Hessen)

  Må. - Fr.08:00 - 14:30
  Lö.08:30 - 10:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Lägg till extratjänster när du ska hyra bil i Langen

En stor fördel när du ska hyra en bil i Langen från oss på Sixt är att du kan anpassa bilen efter just dina behov. Vi har nämligen satt ihop ett brett urval av extratjänster. Med hjälp av dessa kan du skräddarsy bilen så att den passar perfekt för din resa. Förhandsbokar du online kan du vara säker på att du får den hyrbil i Langen som du vill ha. Samtidigt kan du se alla våra extra tillval på ett mer lättöversiktligt sätt. En sak du bör komma ihåg är att vi inte bokar enskilda bilmodeller. Du kan dock applicera olika tillval som bilbarnstol, extra förare och navigator via hemsidan. Vi ser då till att förbereda en bil från den bilgrupp du valt så att den har alla tillval du vill ha.

Börja din resa med att besöka vår biluthyrning i Langen

Tyskland är ett utmärkt land att utforska med bil. Förutom att vägskicket är optimalt finns det mängder av sevärdheter att utforska i varje stad. I Langen finns bland annat Kobelt Zoo, beläget cirka 17 minuter norrut via A5:an. Ta med hela familjen hit och kolla på roliga djur. I närheten av djurparken ringlar sig den vackra floden Main förbi. För er som vill hinna med shopping och storstadsliv kan ni köra till Frankfurt. Det tar bara 25 minuter hit om du kör via väg B3 och A661. Få en roligare, mer händelserik och spännande vistelse genom att hyra bil i Langen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service