Biluthyrning
Leer
Fäll ihop
Tyskland // Leer
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Leer: Sixt biluthyrning online-bokning

Mitt i det fantastiska och anrika landskapet Ostfriesland, i nordvästra Tyskland, ligger vår biluthyrning i Leer. Staden är känd för sina historiska byggnader och spännande museum. Om du ska besöka staden kan du komma in till oss på Sixt för att hyra bil i Leer. Med en bil blir det lättare att ta dig mellan olika städer och att snabbt köra mellan stadens sevärdheter. Vi erbjuder en komplett fordonsflotta i Leer, både inom ekonomi- och premiumsegmentet. Du kan välja bland våra populära person- och kombibilar eller hyra en riktig lyxbil. Vi har nämligen både sportbilar, cabrioleter och fina 4x4-fordon som passar familjen perfekt! Här finns även möjlighet att hyra lastbil och minibussar.

 
 • Leer/Ostfriesland
  Mühlenstr. 128
  26789 Leer (Ostfriesland)

  Må. - Fr.08:00 - 15:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 13:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Leer/Ostfriesland

  Sixt Biluthyrning
  Mühlenstr. 128
  26789 Leer (Ostfriesland)

  Må. - Fr.08:00 - 15:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 13:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Vår biluthyrning i Leer har allt du behöver för en lyckad resa

Innan en resa är det oftast mycket planering att ha koll på. Förutom packning och att kolla upp vad du vill göra är det andra mer praktiska saker som ska tas itu med. Genom att hyra en bil i Leer och förhandsboka fordonet redan i förväg kan du bocka av en del av planeringen. På vår lättnavigerade hemsida kan du boka en bil på ett par minuter och sedan hämta ut bilnycklarna direkt när du anländer till vårt kontor i Leer. På nätet ser du även alla våra tillvalstjänster. Med hjälp av navigator, bilbarnstol och registrering av extra förare kan du anpassa din hyrbil i Leer så den passar dina behov perfekt. Några saker som är bra att tänka på är att vi inte reserverar specifika bilmodeller eller varumärken när du bokar online. Du behöver också vara minst 21 år för att få hyra från vissa bilgrupper. Men vi har även bilmodeller för dig som är 18 år.

Lär dig mer om landets historia

Ostfriesland är ett landskap känt för sina historiska sevärdheter och en vistelse i Leer är inte komplett utan ett besök till Schloss Evenburg. Schloss Evenburg är ett vackert slott som är beläget i den natursköna parken Evenburger Park. För teälskare kan du köra till Bünting Teemuseum, endast tio minuters körsträcka via B436 med en hyrbil i Leer. I närheten ligger även Museumshafen, en vacker hamn med många båtar. Om du vill hinna med större städer under din resa i Tyskland kan du enkelt köra till Hamburg på cirka två timmar via A1 och A28, samt till Berlin på fem timmar via A24 och A1. Välkommen till oss på Sixt när du vill hyra en passande bil i Leer!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service