Biluthyrning i Leipzig

 

Mest populära bilarna i Leipzig

* Priserna beräknades den 04.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Leipzig Centrum/Thomasium 24h, med början den 11.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Leipzig

Sixt biluthyrning i Leipzig

Sixt biluthyrning i Leipzig

Planerar du en resa till Leipzig i delstaten Sachsen, Tyskland? Att boka ett hyrfordon som du hämtar upp direkt vid din ankomst till staden är både smidigt och smart. Tack vara att vi erbjuder kontor på en rad ställen i city kan du alltid finna något som passar just din resa. Uthyrningskontor finns till exempel vid så väl flygplatsen som tågstationen. Som resenär får du ett stort antal valmöjligheter då du väljer att hyra bil i Leipzig. Välj till exempel mellan allt från lyxbil, 4x4 till cabriolet. Behöver du gott om utrymme? Varför inte en boka en rymlig minibuss med plats för hela familjen? Du kan välja Sixt modeller utifrån dina krav på ekonomi och resebekvämlighet.
Biluthyrning Leipzig, Tyskland

Biluthyrning Leipzig, Tyskland

Det är även möjligt att göra flera olika sorter av tilläggstjänster på vår biluthyrning i Leipzig. Tillvalen är framtagna på Sixt Biluthyrning Leipzig för att anpassa din resa utifrån dina körbehov. Som du ser är det ett riktigt smart val att hyra bil i Leipzig. Vi på Sixt ser till att du som resenär snabbt kan påbörja din färd i staden. Du hämtar upp nycklarna till din bil snabbt och bekvämt på vårt hyrkontor och sen är du redo att starta resan. Ta del av allt spännande som finns att uppleva i staden Leipzig. St. Thomas Church, St. Nicholas Church och Hauptbahnhof Leipzig hör till stadens mest kända sevärdheter. Leipzig Zoo blir givetvis ett favorit hos de yngsta besökarna. Staden lockar även med shopping och nöjesliv. Besök vår webbsida för att hyra bil i Leipzig. När du bokar en hyrbil i Leipzig kan du alltid hitta en modell fordonsmodell anpassad utifrån din krav på bekvämlighet. En hyrbil från Leipzig ger dig stora möjligheter att lägga upp resan i landet precis så som du önskar.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Leipzig

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Leipzig?
För att hyra en bil hos SIXT på Leipzig så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Leipzig.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Leipzig?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Leipzig. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 3111 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,7)
Bilen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar i Leipzig

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Leipzig?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Leipzig?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Leipzig?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?