Biluthyrning
Leverkusen
Fäll ihop
Tyskland // Leverkusen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Leverkusen: Sixt biluthyrning online-bokning

Delstaten Nordrhein-Westfalen i västra Tyskland lockar ständigt turister och arbetsresenärer. Här finns mycket att upptäcka, bland annat historiska byggnader, vackra trädgårdar och nöjesparker. Här finns även staden Leverkusen. Om du ska hit får du väldigt gärna besöka oss på Sixt! Vår biluthyrning i Leverkusen tillhandahåller ett komplett bilsortiment för din vistelse. Du kan köra lyxbil som sportbil eller cabriolet, eller ett billigare fordon som person- eller kombibilar. Vi har även kraftfulla och bekväma 4x4-fordon samt lastbil och minibuss. Vår biluthyrning i Leverkusen ligger mitt i centrum.

 
 • Leverkusen Zentrum/Bayer Tor 1
  Friedrich-Ebert-Str. 327
  51373 Leverkusen

  Må. - Fr.07:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Leverkusen Zentrum/Bayer Tor 1

  Sixt Biluthyrning
  Friedrich-Ebert-Str. 327
  51373 Leverkusen

  Må. - Fr.07:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Enkelt att hyra bil i Leverkusen via hemsidan

Att hyra bil i Leverkusen tar inte mer än ett par minuter när du bokar online via vår hemsida. Fördelen med att förhandsboka en bilgrupp är att du slipper bekymra dig över att den bilgrupp du vill köra är slut när du väl anländer på plats. Du kan alltså reservera en bilgrupp, däremot går det tyvärr inte att boka upp en enskild bilmodell. När du känner dig nöjd med valet av bilgrupp har du även möjlighet att göra fler val, till exempel lägga till några smarta extratjänster. Är du ovan vid att köra utomlands? I så fall kan vi tipsa om vår navigator, med den blir det betydligt enklare att hitta. Notera att ålderskrav och tillvalstjänster skiljer sig mellan bilgrupper och kontor.

Lägg upp resan som du själv vill med en egen hyrbil i Leverkusen

Det finns oändligt många fördelar med att hyra bil i Leverkusen. Dels behöver du inte anpassa dig efter kollektivtrafikens tidtabeller. Istället väljer du själv när du vill köra och vart. Om du ska vara borta lite längre har du även fördelen att få med dig allt bagage och slippa kånka runt det på bussar och tåg. Med en egen bil kan du besöka flera sevärdheter i staden. Här finns exempelvis många vackra slott och museum. Kanske kan du köra till Morsbroich Museum? Med en egen hyrbil från Leverkusen tar bilresan en kvart från vårt kontor. Välkommen till Sixt, vi ser fram emot att underlätta vistelsen i Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service