Biluthyrning
Limburg
Fäll ihop
Tyskland // Limburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Limburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Mysiga Limburg är en utmärkt stad att besöka oavsett om du reser till Tyskland med familjen, med din partner eller med vännerna. Stadens närhet till Frankfurt gör att du smidigt kan kombinera din vistelse i den pittoreska staden med ett par dagars shopping och storstadsliv. Vår biluthyrning i Limburg hittar du enkelt, vårt kontor i centrum ligger alldeles intill väg 3. Om du landar på Frankfurts flygplats kan du ta dig till oss på 40 minuter. Vi tillhandahåller bilar som passar alla resenärer. Från oss på Sixt kan du hyra en bil i Limburg från premiumklassen eller ekonomiklassen. Vi har lyxbilar i form av 4x4-fordon, men även prisvärda kombi- och personbilar. Du kan även boka en lastbil eller minibuss.

 
 • Limburg Offheim

  Sixt Biluthyrning
  Limburger Str. 74
  65555 Limburg

  Må. - Fr.07:00 - 17:00
  Lö.09:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Enkelt att hyra en bil i Limburg via vår hemsida

Bocka av en del av reseplaneringen genom att förhandsboka en bil redan innan du anländer. På vår hemsida kan du inte bara välja mellan flera fordonsgrupper, du kan dessutom applicera smarta tillval. Lägg till olika saker till din hyrbil i Limburg för att göra den mer personlig och välanpassad efter dina ändamål. Vi erbjuder extratjänster som GPS, möjlighet att registrera fler förare samt bilbarnstolar i olika storlek. Om du bokar din bil via hemsidan kan du inte reservera enskilda bilmodeller. Vi på Sixt ser dock till att anpassa en bil från den valda bilgruppen med dina tillval.

Njut av en bilsemester i Limburg med omnejd

Att hyra bil i Limburg har stora fördelar, särskilt eftersom du får med dig både bagage och hela familjen samt snabbt och lätt kan ta dig mellan olika städer. I Limburg finns många saker att se och göra. Besök gamla kyrkor och katedraler som Limburger Dom; en riktigt mäktig katedral belägen endast tio minuters körsträcka från vårt kontor. Eftersom floden Lahn sträcker sig genom staden finns många vackra naturområden att utforska. Besök Runkel Castle, ett vackert slott alldeles intill floden. Kom ihåg kameran! Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din vistelse i Tyskland genom att erbjuda en passande hyrbil i Limburg. Varmt välkommen till vår biluthyrning i Limburg!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service