Biluthyrning
Lindau
Fäll ihop
Tyskland // Lindau
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lindau: Sixt biluthyrning online-bokning

Hämta upp din bil direkt efter att du kommer fram till Lindau i Tyskland. Vi har ett centralt beläget kontor i staden och här på Sixt biluthyrning Lindau finns en rad olika tillgängliga bilmodeller att välja bland.

 
 • Lindau (Bodensee)
  Kemptener Str. 99
  88131 Lindau (Bodensee)

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Lindau (Bodensee)

  Sixt Biluthyrning
  Kemptener Str. 99
  88131 Lindau (Bodensee)

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Lindau

Du får alltid ett stort antal valmöjligheter då du väljer att hyra bil i Lindau. Välj mellan allt från 4x4, cabriolet till lyxbil eller varför inte välja en minibuss? Även bilar i ekonomi klass erbjudes på Sixt. Oavsett vilken modell du väljer på vår biluthyrning Lindau kan du dessutom även göra flera olika sorter av tillvalsfunktioner. Vi har lagt till tillvalsfunktionerna för att du alltid ska kunna skapa en lösning anpassad efter dina körbehov.

Centralt belägen biluthyrning i Lindau

Här på Sixt ser vi självklart till att du som är resenär snabbt kan påbörja din resa i staden. Efter att du hämtat upp ditt hyrfordon är du redo att starta bilresan i Tyskland. Staden Lindau ligger vid Bodensjöns östra del och härifrån har du även nära till både Österrike och Schweiz. Stadens centrum lockar med många kulturella och historiska sevärdheter. Kirche St. Stephan, Peterskirche, Rådhuset och katedralen Unserer Lieben Frau hör till dess mest kända sevärdheterna. Vid hamnen kan du även beskåda statyn över det bayerska lejonet. Missa inte heller den mysiga standpromenaden. På shoppinggatan Maximilianstraße har du chansen att fynda. Vill du hyra bil i Lindau? Besök vår hemsida för att göra en bokning eller hör av dig oss på telefon. Då du bokar en hyrbil i Lindau kan du alltid hitta en modell fordonsmodell anpassad utifrån din önskemål på bekvämlighet. Att hyra bil i Lindau har med andra ord aldrig varit smidigare. Med en egen hyrbil från Lindau är du redo att upptäcka allt som området har att erbjuda.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service